Lekker zonnetje he? Maar pas op als je in de zon gaat liggen!

[LINK] 10 voorbeelden van mensen die te lang in de zon hebben gelegen
http://www.upcoming.nl/radioveronica/12762/deze-mensen-laten-zien-dat-zonnebrandcreme-totaal-overbodig-is

[VIDEO] De fun videomontage van de week
Bovenaan op http://kicken.com

[LINK] PK was op TV !
http://nos.nl/op3/artikel/2040134-hoe-platenbazen-ervoor-zorgen-dat-jij-meezingt.html

[CLASSIC] Tips bij Tropische Temperaturen
https://www.youtube.com/watch?v=pUa0FEi1Olk

Zie ook de bijgevoegde fun plaatjes! En wat dacht je hiervan:

CAMPGNE TEGEN WERKEN OP DE WERKVLOER

Het komt steeds vaker voor: werknemers die tijdens werktijd verplicht worden tot werk. Volgens schattingen krijgt jaarlijks zes tot vijftien procent van de werknemers te maken met werk.

David werkt al twaalf jaar in de semi-publieke sector, maar kreeg vorige winter te maken met een nieuwe baas. “Hij leek me een aardige vent, maar het duurde niet lang voordat hij zich als een tiran ging gedragen. Het begon met onschuldige grapjes: ‘handen uit de mouwen’, ‘kun jij nog even naar het jaarverslag kijken’ en ‘zet die tv uit’. Maar zijn toon werd steeds dwingender. Tot op het punt dat hij eiste dat ik arbeid zou verrichten. Toen ben ik de ziektewet ingegaan: ik laat me niet commanderen.”

De verhalen zijn exact even talrijk als schokkend. David is lang niet de enige werknemer die te maken krijgt met dwangwerk. Bij het Meldpunt Werk komen ieder jaar tientallen klachten binnen van mensen met schrijnende verhalen. Ze worden gedwongen om hun facebookvensters te sluiten, lunchen mag alleen tussen 10:00 en 15:00 uur en zelfs een affaire onder werktijd is niet meer heilig.

Een grootschalige overheidscampagne moet een einde maken aan de misstanden. De overheid liep lange tijd voorop wanneer het ging om het bestrijden van werk onder werktijd, maar dat is lang niet meer vanzelfsprekend. Op sommige ministeries is werk inmiddels meer regel dan uitzondering. Maar niet voor lang, als het aan minister Asscher ligt: “We gaan keihard aan het werk om werk op de werkvloer de samenleving uit te werken.”

Meer lollige dingen op http://patrick.fm en http://pk.nu