Click here to view this email in your browser 
Hej,
 
Nu äntligen kommer ljuset, även om vårvärmen dröjer lite så finns det hopp! Den här perioden är verkligen en mellantid i garnvärlden; det är fortfarande kallt så mössor, halsdukar och koftor är ännu aktuellt, men samtidigt börjar vi se fram emot våren och sommaren - och framför allt längtar vi efter FÄRG!
 
Här en detalj ur vår nya skyltning i vårgrönt, petrol, turkos och härligt stark rosa!
Toppen Bits från Hanne Falkenberg i garnet Sophistica (lin & bomull) och en klassiskt randig barntröja i den fantastiskt mjuka Pimabomullen.
 
Nytt läckert lingarn!
Vårens nya kvaliteter och modeller kommer nu in en efter en, bland annat har vi ett nytt, fint lingarn att erbjuda.
BC garn Lino finns i flera snygga färger, en härva på 100g är 300 m och kostar endast 79 kr! Lino är ett lite "råare" lingarn med vacker struktur, garnet mjuknar väsentligt efter tvätt och passar stickor 2½-3½ mm.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Grundkurs: Lär dig kroka!
Tisdag 9 april  kl 18.30-21.00
Krokning, Afghansk virkning, Tunisisk virkning  Shepherd’s knitting är olika namn för samma sak - en textil teknik som påminner om både stickning och virkning. Med garn och en lång ”virknål” skapar du olika maskor som ger ett stadigt men samtidigt mjukt material. Vi börjar med uppläggning och går sedan igenom några grundläggande krokningsmaskor och kan med dem göra olika krokade strukturmönster. Vi kommer också att gå igenom olika ökningar, minskningar och knapphål.
Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här! 
 
REA-final!
Nu kostar BC garns Selba, M&K Ecobomull, Adéles Self Striping bouclé och Drops Muskat Soft endast 29 kr per nystan, oavsett tidigare pris. Det silkesmjuka Lotus Silky Cashmere rear vi nu med 50% rabatt, en härva på 55 g kostar nu 125 kr istället för ordinarie pris 250 kr. Gäller så långt lagret räcker och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.
Än finns det ännu chans att fynda ull- & silkegarnet Viva samt de somriga viscose-blandningarna Nelly och Venedig till REA-pris innan de försvinner från vårt sortiment. Passa på!  
 
Kampanjpris på Eskimo, Big Delight och Polaris
Hela mars månad ger vi 25% rabatt på Drops Eskimo, Big Delight och Polaris! Den gemensamma nämnaren för dessa tre är att de är i ren ull och passar bra att tova. Är man sugen på det så finns en tovningsskola på Drops Designs hemsida. Men det går naturligtvis bra att sticka och virka som vanligt i dessa garner också.
Observera att du inte har någon bytesrätt på REA-varor eller kampanjvaror.
  
Många har frågat efter nästa stick- och virkcafé, och nu är det snart dags igen.
 
Tisdag 26 mars kl 17.30-19.30 är du och din stickning eller virkning välkomna att slå er ner i butiken tillsammans med nya och gamla garnvänner. Kaffe/the, smörgås och kaka kostar 30 kr och ingen föranmälan behövs. Välkomna!
 
 
Mycket garnglädje!
 
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Öppettider:
måndag-fredag kl 11-18
lördagar kl 11-15
söndagar stängt
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner