Hej,
 
Snart är våren äntligen här - för att orka igenom de sista veckorna av snöslask vill vi pigga upp med inspirerande aktiviteter och ett riktigt bra erbjudande:
 
KAMPANJPRISER PÅ HANNE FALKENBERG DESIGN
Nu erbjuder vi 10% rabatt på hela Hanne Falkenbergs kollektion! Passa på att stifta bekantskap med denna skickliga danska designer. Tillhör du redan hennes trogna fans har du nu chansen att unna dig ett nytt favoritplagg! Hanne Falkenberg arbetar främst med rätstickning och skapar välsittande plagg i snygga färgställningar och med spännande konstruktion. Hela hennes kollektion kan ses på http://www.knit.dk eller i de kataloger som finns i butiken. Vi har även flera av hennes modeller uppstickade.
 
Rabatten gäller köp av materialsatser från butikens lager samt beställningar som görs under perioden 15-26 mars. Vid beställning tas en handpenning på 250 kr ut, resterande belopp med avdragen rabatt betalas i samband med leverans. Vill du beställa via e-post så skicka din beställning till info@litetnystan.se och sätt in handpenningen på 250 kr på bankgiro 619-3312, märk betalningen med ditt namn och telefonnummer. Hämtar du inte ut ditt garnpaket inom 14 dagar från leveransavisering går du miste om din handpenning. Observera att bytesrätten inte gäller på beställningsvaror. Beskrivningarna finns i dansk, engelsk eller tysk version, ange vid beställning vilket språk som önskas. Om så önskas kan vi skicka materialsatsen, vi debiterar då faktisk portokostnad enligt Postens tabell.
 
NÄSTA STICKCAFÉ
Tisdag 22/3 kl 17.30-19.30 är det dags för nästa stickcafé. Ta med dig din stickning eller virking och kom för att fika och inspireras av andra garnälskare! Kaffe/the samt smörgås och kaka kostar 30 kr, ingen föränmälam behövs.
 
EXTRAINSATT KURS
Vi har fått många önskemål om kurser på nybörjarnivå, nu släpper vi platserna till en ny kurs:
Nybörjarstickning steg 2 - lär dig sticka efter beskrivning
Onsdag 23 mars kl 18.30-21.00
Har du kanske stickat ett par halsdukar och vill komma vidare, men tycker att det verkar svårt att sticka efter mönster? Det här är kursen för dig som vill bygga upp dina baskunskaper inom stickning. Du får praktiska tips och inspiration för att komma igång med ditt eget stickprojekt. Du kan redan räta och aviga maskor, så vi går direkt vidare och pratar om t.ex. masktäthet, hur man stickar en provlapp, vanliga förkortningar i en stickbeskrivning, vilken sticka man bör välja till olika garner och hur man beräknar garnåtgången. Dessutom går vi igenom och fördjupar oss i en beskrivning. Du kan gärna ta med ett mönster som du vill få hjälp att komma igång med. Kursledare är Bee Thufvesson.
Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här:
http://litetnystan.se/pdf/kurser/nyborjare_2.pdf
 
Mycket garnglädje!
 
önskar
Karin