Bezoek onze website »
 
Juli 2015

De klant aan het woord...

VolkerWessels Bouwmaterieel

"Bij VolkerWessels Bouwmaterieel richten wij ons op het ontzorgen van onze klanten op materieelgebied door het verhuren van bouwmaterieel en het delen van kennis op materieelgebied. Ook op het gebied van het aanbieden van materieel gerelateerde diensten willen wij een vooruitstrevende rol spelen.

Hiertoe zijn wij horizontaal georganiseerd. Samen met vaste partners proberen we zo goed mogelijk aan de klantvraag te voldoen. Be-Sync is één van onze vaste partners wanneer het gaat over het digitaliseren van onze processen.

Digitalisering is voor VolkerWessels Bouwmaterieel een belangrijk hulpmiddel waarmee wij in de bouwketen sneller, slimmer en duurzamer kunnen en willen (samen)werken. Uitgangspunt hierbij is dat de werkzaamheden vanuit de bron in één keer goed worden uitgevoerd en vastgelegd en dat er wordt gestreefd naar standaardisatie van het proces.

Een goed voorbeeld hiervan, is onze webshop. De webshop is de spil van ons materieelproces. Zo kunnen onze klanten materieel bestellen of retourneren wanneer het hen uitkomt. Daarnaast beschikken ze over hun eigen projectportaal waar ze alle materieelstromen van hun eigen project kunnen volgen. Wanneer heb ik mijn materieel besteld, wat is mijn materieelvoorraad op mijn werk, wanneer moet mijn materieel worden gekeurd. Allemaal zaken die onze klanten in één oogopslag kunnen inzien. Waar en op welk moment ze ook maar willen. Dit geldt ook voor onze 3D-modellen die wij via de webshop voor onze klanten beschikbaar hebben gesteld.

Twee jaar geleden hebben we onze webshop samen met Be-Sync ontwikkeld. Om het gebruiksgemak verder te optimaliseren, hebben wij onlangs onze webshop geheel vernieuwd. Dit is in samenspraak met onze huidige gebruikers gebeurd. Be-Sync heeft ook in deze verbeterslag een prominente rol gespeeld. Wij hebben de mensen van Be-Sync leren kennen als slagvaardig en pro-actief. Zij zijn in staat om onze visie te vertalen naar een klantvriendelijk eindproduct."
Ron Frazer (Directeur VolkerWessels Bouwmaterieel) www.materieeldienst.nl

Meer informatie over Be-Sync Materieel?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Nieuwe release Be-Sync Materieel Webshop

Vanwege het succes van de geïntegreerde Be-Sync Materieel Webshop blijft Be-Sync dit product verder verrijken met extra functionaliteiten en brengen we op reguliere basis een nieuwe versie uit van onze Materieel Webshop. Een nieuwe versie van de Materieel Webshop noemen we een release.

Doordat Be-Sync een nauwe samenwerking heeft met haar klanten, weten wij wat er speelt binnen deze organisaties. In overleg met de klanten wordt er bepaald welke eisen en wensen een verrijking zijn van het product. Als dit functionaliteiten of verbeteringen zijn die niet alleen klant specifiek ingezet kunnen worden, maar ook voor andere klanten, dan wordt dit opgenomen in ons standaard product.

In deze release is de focus gelegd op:
• Gebruiksvriendelijkheid
• Filtermogelijkheden
• Bestel en afvoer overzichten
• Slimmer laden van plaatjes
• Datum en tijd selectie van bestellingen

Deze nieuwe release van de Be-Sync Materieel Webshop wordt volgende week uitgebracht. De nieuwe materieel releases gaan gepaard met release notes. Release notes hebben als doel de klanten op de hoogte te brengen van de (belangrijkste) wijzigingen in de nieuwe versie van deze Materieel Webshop.

Recent heeft Be-Sync ook al een klachtenmodule geïntegreerd in de Materieel Webshop, zodat projectmedewerkers materieelklachten kunnen melden. Deze klachten worden geregistreerd in het administratieve systeem en de aanmelder van de klacht wordt automatisch op de hoogte gehouden van zijn of haar klacht.
 

Meer informatie over de Be-Sync Materieel webshop?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Laatste nieuws

Be-Risk introductie video
​Met Be-Risk krijgt u meer grip en zicht op de de mogelijke risico's in en rondom uw projecten.

Om u meer informatie over Be-Risk te geven hebben wij een video gemaakt.
​​In de bijgevoegde link kunt u een eerste goede indruk krijgen van de Be-Sync oplossing voor RisicoManagement (Be-Risk).
 
Bruil geeft vervolgopdracht
De Bruil (brede) organisatie heeft zijn organisatie aangepast aan de nieuwe marktomstandigheden en wil met haar informatievoorziening klaar zijn voor de toekomst. Begin 2015 heeft Bruil Beton & Mix / Coba daarom Be-Sync gevraagd een selectieproces te begeleiden om te komen tot een goede keuze met betrekking tot een Relatiebeheer (CRM) systeem.
© Copyright Be-Sync B.V. 2015