Click here to view this email in your browser                                                           юли 2016
Лято... плаж....слънце.....планина...
Време за почивка, но знаете ли какви са нуждите на вашия организъм?

Ще ви представим накратко ползите от бирената мая, съдържаща ценни витамини, минерали и незаменими аминокиселини. Запознати ли сте с ябълковия пектин и пектинулин?

Вглеждате ли се в етикетите? При избора на витамини обърнете внимание не само какви витамини съдържа даден продукт, но и какво е тяхното съдържание в таблетката.

Не забравяйте, датите на Sofia Sport & Healthy Life наближават 13-15.10.2016.  
За повече информация, свържете се с нас.

С пожелание за хубаво лято и спорна работа,
Таня Булдеева,
032/ 512 905, 0886/ 79 31 72    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
 
 
„ABX – 2008” ООД ще вземе участие в изложението Sofia Sport & Healthy Life. Продуктите, които внася и произвежда, са добре познати на българския пазар повече от двадесет години.
Интервю с г-жа Десислава Брендьорфер, управител на „ABX – 2008” ООД.

Г-жо Брендьорфер, плановете на фирмата са да разшири сътрудничеството с дистрибуторите. Това ли са клиентите, с които искате да осъществите контакт?
Не, ние имаме изградени дългогодишни бизнес партньори в лицето на най-големите дистрибуторски фирми в България. Целта на участието ни е да предоставим по-подробна информация за продуктите на посетителите на изложението, което организирате. За съжаление, информацията на етикетите е ограничена от законовите изисквания за етикетиране на хранителните добавки. Регламент 1169/2011 на ЕС още повече ограничава необходимата за потребителя информация и я превръща в неразбираеми думи. Убедена съм, че малко от тях знаят какво е рибофлавин или цианокобаламин. Всъщност това са витамините В1 и В 12. По-разбираемо е, нали?  

Бирената мая набавя на човешкия организъм витамини, ценни незаменими аминокиселини и минерали. На какво трябва да обърнем внимание при избора на продукт? 
При избора на бирена мая трябва да е посочен вида на пивните дрожди, от които е произведена. За да прочетете цялото интервю, кликнете тук
 
 
 
„ЖИВОТЪТ днес” е национален седмичник, най-големият вестник в България – седмична аудитория над 600 000 човека, 2 700 000 човека - месечна аудитория, богато съдържание, 32 страници, безплатен, разпространява се в най-големите български областни градове, които генерират почти 80% от националния брутен вътрешен продукт, носят  целия икономически потенциал. Излиза от 7 години. 
 
Съдържание:
- най-важното от седмицата – информационни акценти, коментари
- икономика, бизнес, финанси – бизнесът, бизнесмените, експертни анализи и коментари
- регионална политика и най-големите общини- говорят личностите на България 
- правна информация, съвети при избор на банка, автомобил, застраховател, комуникационни услуги и др.
- здраве, здравна политика
- социални теми и акценти- модерни практики и технологии
- спорт, туристически дестинации, хоби и др.
 
Сподели в социалните мрежи:
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
Via Expo Ltd.