AMGEN Singelloop Breda
Campanile Bedrijvenloop
8 juli 2015
  
Ingeschreven? Check!
  
De zomervakantie staat alweer voor de deur en de inschrijvingen voor de Singelloop stromen binnen. Meer dan 100 teams hebben zich al ingeschreven voor de Campanile Bedrijvenloop.
 
We adviseren bedrijven om de inschrijving nog voor de zomervakantie te regelen. Zo kan een goede afstemming met collega’s plaatsvinden voordat iedereen op vakantie gaat. Na de vakantie hoeven dan alleen de puntjes nog maar op de i.

Aanmelden bedrijventeams kan tot 17 september
 
Als bedrijf kan je meerdere teams aanmelden voor verschillende afstanden: de 5 km, 10 km en de halve marathon. Een team bestaat uit maximaal 5 deelnemers. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke code. Bewaar deze code goed want die heb je nodig om deelnemers in te voeren. De namen van de deelnemers hebben wij nodig om startnummers toe te wijzen.
 
Op 17 september sluit de inschrijfmodule om 18:00 uur. Zorg ervoor dat de namen van de deelnemende collega’s voor die datum ingevuld zijn. Na 17 september kunnen er namelijk geen aanpassingen meer doorgevoerd worden. 
 

 

VIP ontvangst bij het Chassé Theater
 
Ook dit jaar zijn we als Campanile Bedrijvenloop weer te gast bij het Chassé Theater. Bedrijventeams kunnen rekenen op een VIP ontvangst. In één van de theaterzalen passen wij op de tassen van de bedrijvenlopers. Ook de masseurs krijgen weer een eigen plekje, zodat ze de vermoeide spieren goed kunnen verzorgen. En in de foyer is ruimte om elkaar te ontmoeten en na afloop gezellig een hapje en drankje te nuttigen.

 

Teamkleding
 
Dit jaar bestaat de Bredase Singelloop 30 jaar. Steek je bedrijventeam(s) in het nieuw voor deze jubileumeditie! Het team van Run2Day Breda denkt graag mee! Zij kunnen teamkleding, zoals shirts, shorts, tights, jacks, hardloopschoenen en accessoires leveren. Compleet bedrukt met bedrijfslogo. Op deze wijze maken de collega’s al lopend reclame voor het team, en het bedrijf. 
 
Kijk op de website van Run2Day Breda voor de vele mogelijkheden of kom langs in de winkel aan de Nieuwstraat 33 in Breda (naast de Albert Heijn).
 
Het team van Run2Day Breda kan vele voorbeelden laten zien van eerdere opdrachten en kunnen eventueel een passende offerte maken.
 
 

Deelnemers aan het woord

In 2014 heeft een team van BredaNu spontaan meegedaan met de Singelloop. Min of meer onvoorbereid. En dat is ook wel te zien aan de resultaten. Alle vrijwilligers van BredaNu vonden  het echter een leuke uitdaging en een zeer geslaagde dag. Vooral de biertjes achteraf smaakten toch ietsje beter. Sommigen deden voor de eerste keer meer en anderen hadden al vaker meegedaan.
 
In 2015 zullen we weer meedoen, maar gaan het dan drastisch anders aanpakken. We zullen ons beter voorbereiden zodat we een mooie team-prestatie kunnen neerzetten. We zijn al begonnen.
 
BredaNu verzorgt de lokale radio en TV uitzendingen in Breda. Om de prestaties van onze lopers en die duizenden anderen te volgen wordt al gedacht aan een RTV-uitzending op de eerste zondag van oktober.
 
Foto: Team 2014,
Let op de getrainde kuiten!
 
 

Elke maand een verrassende activiteit, volg ons jubileumjaar!
 
Blijf op de hoogte van nieuws, de jubileumactiviteiten én praktische informatie voor de Bedrijvenloop, deelnemers en supporters. Volg de Bredase Singelloop op TwitterFacebook en Pinterest.
 
Praat mee, deel en upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. 
 
Je bent natuurlijk ook welkom op onze website www.bredasesingelloop.nl/bedrijvenloop/bedrijvenloop