AGENDA THUISWEDSTRIJDEN  
Zondag 1 maart 2015
14.30 uur
Dukes 2 - DSRC
Zaterdag 7 maart 2015
09.00
TBM Bondsdag The Dukes
Zondag 8 maart 2015
13.00 uur
Dukes 4 - RC Octopus

 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
ewarner@xs4all.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BRENT, JOEY EN LARS NAAR EK U18?
Lars Linnenbank, Brent van Rooij en Joey Eikemans volgen in de week van 15 t/m 21 februari een trainingsstage in Amsterdam. Aan het eind van die week wordt bekend gemaakt wie er mee mogen naar het EK U18 in Toulouse (Frankrijk).
Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland - België (21 februari, 15.00 uur) speelt de U18 selectie een wedstrijd tegen Duitsland, kick off 11.30 uur.
 
BARINSTRUCTIE 25.02.2015
Woensdag 25 februari a.s. om 19.00 uur worden alle teammanagers verwacht in het clubhuis voor een informatierondje ' barbeheer'.  Dit is een vervolg op het besluit dat het openen van het clubhuis en de barbezetting door de teams zelf gebeurt onder begeleiding van een lid van de vaste barcommissie. Omdat er nogal wat techniek en hygienevoorschriften zijn wordt deze woensdag door Geert een instructie verzorgd. 
Uiteraard zijn ook andere belangstellenden welkom om de barbezetting zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 
CONTRIBUTIE BETALING
Op 3 januari 2015 zijn de contributies voor de tweede helft van het seizoen 2014/2015 gefactureerd aan alle actieve (spelende) en ondersteunende leden.
Ook dit jaar blijkt weer dat de inning van contributie bij sommige leden weer moeilijk gaat.
De actieve leden met betalingsachterstand hebben deze week een herinnering ontvangen waarbij is verzocht om voor 23 februari 2015 te betalen. Bij niet tijdige betaling zal conform het bestuursbesluit van de laatste bestuursvergadering de spelerskaart van het desbetreffende lid worden ingetrokken en zal toegang tot trainingen en wedstrijden door de teammanagers worden geweigerd totdat de contributie is voldaan ongeacht de persoon.
 
Mocht je op 3 januari geen factuur hebben ontvangen, wil je een betalingsregeling treffen of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de penningmeester via penningmeester@dukesrugby.nl.
 
Rugbyclub The Dukes is onze club, laat die niet in de steek door je contributie niet te betalen.
 
GEVONDEN VOORWERPEN
Heb je je sportkleding, sportschoenen, jas of trui ergens in het clubhuis laten liggen? Dan is de kans heel groot dat dit in de kist "gevonden voorwerpen"  is beland. In de gang beneden bij de kleedkamers staat een grote rode kist, hierin worden alle rondslingerende items bewaard.
Maar ........... de deksel kan niet meer dicht. Dus mis je nog iets, kijk dan snel in de kist. Want in de eerste week van maart wordt de kist leeg gemaakt. En weg = weg!
 
6-NATIONS WEDSTRIJDEN OP GROOT SCHERM
De wedstrijden van het 6-nations toernooi zijn bij The Dukes op het grote scherm te zien:
 
28 februari, 15.30 uur, Schotland - Italië
28 februari, 18.00 uur, Frankrijk - Wales
1 maart, 16.00 uur, Ierland - Engeland

 
DREAM TEAM TRAINERS CUBS
Dave Haynes bedankt voor het schenken van oude shirts zodat de stoel bekleed kon worden.
 
LADIES SEVENS WINT IN LAS VEGAS
Op de foto 2e van links Pleuni Kievit.
 
De Ladies Sevens, de Nederlandse nationale rugbydames, hebben in Las Vegas de Elite Women's Division gewonnen tijdens de USA Sevens.
De dames werken toe naar het EK, dat verdeeld over twee rondes plaatsvindt in juni. De winnaar van het EK kwalificeert zich rechtstreeks voor de Olympische Spelen.
 
PROJECT "SPORTIMPULS"
De 3 sportverenigingen in de wijk Den Bosch-Zuid (Rugbyclub The Dukes, BTC Pettelaar en BLC) hebben subsidie gekregen om een project te starten met het doel meer wijkbewoners te betrekken bij de sportactiviteiten in de wijk en om oudere wijkbewoners aan het bewegen te krijgen. 
In mei 2015 wordt gestart met de eerste groepen wijkbewoners van 55+ die onder begeleiding van ervaren instructeurs kennis gaan maken met voetbal, tennis en rugby. De eerste contacten met enkele Dukes-leden zijn gelegd om een bewegings-programma te ontwikkelen. Doel is ook om wijkbewoners meer te betrekken bij onze accommodaties en onze sporten.
Het project biedt ook een mooie kans om het aantal ondersteunende leden te vergroten en ook ouderen te betrekken bij onze sport. Opa's en oma's van Dukes-leden zijn welkom, maar ook mensen die je kent in de wijk Zuid en Centrum en voor wie het fijn is om meer contact te hebben met leeftijdgenoten.
Voor dit mooie project zoek ik nog 1 of 2 vrijwilligers die helpen het project van de grond te tillen en te begeleiden. Lijkt het je leuk om eens anders bezig te zijn met je club en je sport, meld je bij mijToine van Loenhout.

 
Week 08/2015
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl