Ако не се чете, кликнете тук                      
************************************************************************************

 
Управление на отпадъци и рециклиране - 
изложение и конференция за Югоизточна Европа
7 - 9 март 2017, София, организатор: Виа Експо
*****************************************************************************************
Здравейте,
Остават три седмици до откриването на ежегодното събитие в София за управление на отпадъци и екология.
В днешния ни бюлетин представяме накратко изложителите на Save the Planet - REDWAVE /Австрия/, Прайм Технолоджис, Krickl Waagen Systeme, Мева България, както и Италианския Павилион, които ще предложат различно оборудване и решения за управление на отпадъците, претегляне, рециклиране, пречистване на отпадни води.
      
Полезни линкове:

Не пропускайте и Конференция Save the Planet /8-ми март/!
 
 
За контакт: Таня Булдеева - T 032 512 905,  E tanya@viaexpo.com
 
Интервю с  г-жа Angela Thaller, REDWAVE - рециклиране и сортиране
 
REDWAVE, подразделение на BT-Wolfgang Binder GmbH, ще участва в Save the Planet. Моля, дайте ни повече информация за дейността на фирмата.
Предлагаме: решения за рециклиране и обработка на отпадъци и сензорно базирани съоръжения за сортиране. REDWAVE предоставя новаторски и икономични сортировъчни инсталации за рециклиране, както и съоръжения до ключ за третиране на отпадъци.
 
Интервю с г-н Николай Иванов, управител на Прайм Технолоджийс, Оборудване за рециклиране

 
Г-н Иванов, вие си партнирате с утвърдени чуждестранни компании. Кои са те?
Нашата фирма Прайм Технолоджийс ООД е официален представител на световния лидер в областта на трошачно-пресевното оборудване Metso Minerals – Финландия и по-конкретно както на Metso Aggregates - подразделението доставящо оборудване за производство на инертни материали и рециклиране на строителни отпадъци, така и дивизията им Metso Waste Recycling! Важни за нас са партьорствата ни с фирмите CDE Global (Ирландия), BHS Bulkhandling  System (CAЩ), както и с нейната дъщерна фирма NIHOT (Холандия)! 
 
 
 
 
Интервю с г-н Herbert Krickl, управител на Krickl Waagen Systeme - системи за претегляне на отпадъци
 
Фирма Krickl Waagen Systeme отново ще участва в международната изложба за управление на отпадъците през 2017 г. Какъв тип бизнес контакти искате да установите по време на събитието?
Ние непрекъснато работим за разширяване на нашите продажби. Надяваме се през март на Save the Planet да намерим много нови клиенти, а също и търговски агенти за  Балканите. Нашите системи имат много и различни приложения, като например вградена теглилка на превозните средства за събиране на отпадъци. Вижте цялото интервю тук.
 
 
Мева България ЕООД е водещ доставчик на съдове за отпадъци за общините на България.
  Фирмата предлага изключително богат избор на стоки в областта на: съдове за отпадъци и разделно събиране, гориво-смазочно стопанство, складиране, производствено оборудване, офис, манипулационна техника, градски инвентар,  метални съдове за отпадъци, газови уреди и дихателна техника. Прочетете още тук.
 
Иновативни технологии на щанд Италия
 
Интервюта с фирмите изложители от Италианския Павилион, който се осъществява с подкрепата на Офиса в София на ИЧЕ - Агенция за подпомагане и интернационализация на италианските предприятия  в чужбина. Вижте какви решения ще представят тук.
 
 
  Семинар „Управление на опасните отпадъци в България.Съществуващи проблеми и решения“ на БалБок Инженеринг АД
7 март 2017, зала Руен
Събитието ще насочи вниманието към необходимостта от цялостен подход към опасните отпадъци, квалификацията и информационното осигуряване на специалистите в България. БалБок е водеща българска компания с 26-годишна история в опазването на околната среда, чиято дейност е свързана както с третиране на отпадъци, консултации и обучение, така и с научно-изследователска работа и лабораторни анализи. На семинара са поканени български и чуждестранни лектори и специалисти.
 
Партньори на Save the Planet
 
ARGE Compost & Biogas e австрийска асоциация за компостиране и производство на биогаз решения.
Обединява пет национални организации, вкл. региона на Тирол, Щирия, Горна и Долна Австрия, Каринтия. Представлява повече от 490 предприятия от сектора компост и биогаз.
Уебсайт: www.kompost-biogas.at
 
  FEDARENE – Европейска федерация на агенциите и регионите за енергия и околна среда
FEDARENE е част от консорциум от европейски мрежи (Алианс за климата, Енергийни Градове, Eurocities, ICLEI), който образува Секретариат / Oфисът на известната европейската инициатива: Конвента на кметовете. FEDARENE има повече от 65 членове в 17 страни и улеснява развитието на междурегионалните партньорства.
Уебсайт: www.fedarene.org
 
 
Recycling Industry е специализиран уеб сайт, който представя новостите в областта на отпадъците и рециклиращата индустрия.
 
 
Recyclingportal.eu - информационен портал за управление на отпадъци, рециклиране, кръгова икономика и пазари.
Уебсайт: www.recyclingportal.eu
 
Списания:
  EU-Recycling - специализирано списание за бизнеса на европейския пазар за рециклиране. Факти, изследвания, мнения от Европа.
Уебсайт: www.eu-recycling.com
 
  Global Recycling е англоезично списание, посветено на бизнес възможностите в рециклиращата индустрия, защото тя придобива все по-голямо значение в цял свят. Повече информация вижте тук.
 
  Recovery е списание, посветено на рециклиращата индустрия. Линк към информация за списанието.
 
  Екология & Инфраструктура - българското списание за екология, екоинженеринг и инфраструктура. Повече за списанието вижте тук.
 
Споделете с приятел:
Намерете ни в социалните мрежи:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.