Nieuwsbrief studio Geanne juli 2014
"Ingepolderd"
...is de naam van de nieuwe sjaal van studio Geanne. Het Nederlandse landschap is voor een groot deel gemaakt door de mens, daarom is voor deze print Nederland weer opnieuw verkaveld en gemaakt tot een herhalend patroon waarin alle verschillende landschappen in elkaar overvloeien.
-
Eerste product in oplage
Deze sjaal is het eerste ontwerp van studio Geanne dat in eigen beheer in oplage gemaakt wordt. De katoen voile wordt geprint door een bedrijf in Californië, waar studio Geanne de afgelopen maanden een fijne relatie mee heeft opgebouwd. De stof wordt vervolgens in Den Haag bij de Haeghe groep tot sjaals gemaakt inclusief mooie labels van Nederlandse makelij. Als finishing touch gaat elke sjaal in zijn eigen doosje en is dan klaar om naar zijn nieuwe eigenaar te gaan.

De sjaals zullen vanaf medio september verkrijgbaar zijn voor een vaste verkoopprijs van €55,-  en naast de eigen webshop van studio Geanne zal hij in ieder geval ook te koop* zijn bij LHGWR in Den Haag.
 
* Heb je een winkel en heb je interesse in de verkoop van Ingepolderd? neem dan contact op met studio Geanne via info@studiogeanne.nl
Presale / Crowdfunding  actie
Om de financiële risico's van het zelf produceren te beperken zal vanaf vandaag de presale/crowdfunding actie lopen.
  • Wat houdt dat in? Je kunt de sjaal nu alvast bestellen en daarmee een steentje bijdragen aan de productie van de sjaals.
  • En wat levert jou dat op? In plaats van €55,- euro heb jij jouw exemplaar voor maar €45,-*
-
 
 
* Deze actieprijs geldt tot 25 augustus of totdat er 25 exemplaren zijn verkocht. Je bestelt en betaalt de sjaal nu en hij valt medio september op je deurmat; Precies op tijd voor de nazomer en herfst!
Webshop make-over
De webshop van studio Geanne heeft de afgelopen maand een flinke make-over gehad. Naast de nieuwe sjaal zijn er meerdere nieuwe producten toegevoegd. Het assortiment zal de komende maanden nog verder worden uitgebreid, maar daarover de volgende keer meer!
 
Klik hier om alvast een kijkje te nemen in de webshop
 
 
Rest mij nog iedereen een hele fijne, liefdevolle en creatieve zomer te wensen!
 
Liefs,
Geanne
studio Geanne | info@geannewelles.nl | www.geannewelles.nl