Nieuwsbrief GV Delta Sport
 
De herenselectie onder leiding van trainster Jutta Padmos sloot een wedstrijdseizoen af met mooie resultaten tijdens de Open Tilburgse toestellen kampioenschappen. Lees het allemaal in deze nieuwsbrief.
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                 
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 7 juli  2023 nummer 429                       
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                      
                                                                    
                                                                                                                              
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Laatste actie op facebook 4juli 2023 
 
 
Laatste trainingsdag van het seizoen op 16 juli
Turnhal sluit drie weken voor reparatie en controle
Zondag 16 juli is er nog een training van de acrodemogroep en daarna sluit de turnhal tot 4 augustus. Er zijn reparaties nodig aan de vloer en wat turntoestellen. Ook de valkuil wordt helemaal leeg gehaald en schoon gemaakt. Daarna gaan we weer gedeeltelijk vullen met reeks nieuwe blokken. De verlichting wordt nagekeken en er zal turnmateriaal worden vervangen. Zo komen er twee nieuwe aanloop matten naar de sprong/pegasus en zal een tweede plankoline komen ter vervanging van een andere trampoline. Wat matten vervangen en een brug opnieuw spannen behoren o.a tot de werkzaamheden.
Vanaf 4 augustus komt er drie weken een vakantierooster (hier moet nof invulling aangegeven worden)
Vanaf 28 augustus start het nieuwe seizoen met het lesrooster.
 
Jack van Uffelen twee gouden en 2 bronzen
medailles op de Open Tilburgse
toestellen kampioenschappen
 
-Thijmen de Jonge zilveren medaille op sprong
Jack van Uffelen goud op de sprong
Tilburg -  Bij de open Tilburgse toestellen kampioenschappen heeft de Zierikzeese turner Jack van Uffelen van GV Delta Sport twee gouden en twee bronzen medailles gewonnen. Het kampioensgoud ging  naar de vloer- en sprongenoefening en de twee bronzen medailles werden verdiend op de voltige en brugoefening. Van Uffelen (pupil B categorie) belande op de rekstok  met een vierde plaats net naast het podium. Bij de instap A1e divisie kwamen nog eens vier turners van Delta Sport in actie op de zes turntoestellen. Daar verdiende Thijmen de Jonge een zilveren medaille op de sprong.  Dex Karman zijn beste prestatie neer op de vloeroefening met een zesde waar clubgenoot Joas Hout zevende werd. Lemmy Coomans eindigde op dat onderdeel als achtste. Bij de benjamin A turnde Timo Beije voor het eerst een meerkamp op een wedstrijd. Zijn vuurdoop was uitstekend met een vijfde plaats op de brug en twee keer een zesde plaats op zowel voltige als ringenoefening. Nout van Welt maakte een mooie sprong wat resulteerde in een vijfde plaats.
Uitslagen Delta Sporters:  Pupil B: Jack van Uffelen, 1e vloer 15,75, 3e voltige 14.75, 10e ringen 11,90, 1e sprong 16,95, 3e brug 14.70, 4e rek 13,70. Instap A 1e div.: Dex Karman 6e vloer 15,75, 12e voltige 13,15, 11e ringen 13,05, 9e sprong 16,85, 15e brug 12,05, 14e rek 11,85. Joas Hout: 7e vloer 14,85, 11e, voltige 13,20, 9e ringen 13,95, 8e sprong 16,90, 10e brug 16,90, 9e rek 12,90. Lemmy Coomans: 8e vloer 14,85, 10e voltige 13,35, 14e ringen 13,30, 13e sprong 13,40, 11e brug 13,05 10e rek 12,40. Thijmen de Jonge: 10e vloer 13,85, geen voltige, 13e ringen 12,70, 2e sprong 17.35, 14e brug 12,20, 15e rek 9.70. Benjamin A: Nout van Welt 5e sprong 14,00 (geen andere toestellen). Timo Beije: 10e vloer 11,30, 6e voltige 13,00, 6e ringen 14,20, 12e sprong 13,90, 5e brug 13,20 en 7e rek 13,40.
 
 
Timo Beije en Nout van Welt
Wethouder van sportzaken Gemeente Schouwen-Duiveland
feliciteert de NK kampioenen acroteams
Een absoluut hoge score voor de acroteams van GV Delta Sport op de Nederlandse kampioenschappen. Zowel in Oss als in de Ahoy Rotterdam wars het resultaat bij elkaar twee zilveren en drie gouden medailles. Wethouder van sportzaken, Daniël Joppe, van de gemeente Schouwen Duiveland kwam afgelopen zaterdag in de turnhal de teams feliciteren en overhandigde een mooie bos bloemen. Ook de trainers en juryleden werden in het zonnetje gezet
 
 
 
 
Romany Hanse gaat een klein beetje stoppen...
Romany Hanse weet niet beter of zij is lid van GV Delta Sport. De turnster uit de C-selectie gaat verder studeren en komt wat tijd te kort maar blijft verbonden met de club. Romany is namelijk ook trainster en daar zijn wij ook heel blij mee. De hele groep en trainers namen afscheid vanuit de trainingsgroep met een passend cadeau.
 
Heerlijk kind- en oudergym
Iedere woensdag- en vrijdagmorgen genieten
Het blijft een hele belevenis bij kind- en oudergym met vele blije gezichten. Iedere woensdag- en vrijdagmorgen in de turnhal lekker bewegen.
 
 
Klimmen, stapelen, vallen , rollen, dansen en geen enkele uitdaging is te veel.
Vrij turnen iedere donderdagavond in
de turnhal, kom een proefles volgen
Heerlijk ontspannen sporten in de turnhal vanaf een jaar of zestien tot zo oud als je voelt. een mooi gemengd gezelschap iedere donderdagavond bij het vrijturnen in de turnhal. Dat ook nog onder deskundige leiding van 20.00-21.30 uur.
 
Sporten op je eigen vermogen en welke uitdaging ga je aan. Het kan allemaal op donderdagavond in de turnhal.
 
Kleurenturnen en voor iedereen een medaille
Ruim tachtig kinderen uit de groepen recreatiegym donderdag en vrijdag en de voorselectie beleefde afgelopen zaterdag een mooi meetmoment op diverse turntoestellen. mede met allerlei hulpmiddelen en op speelse manier werd er gekeken door de jury en trainers hoever het kind stond in de basis van turnen. Het zeer mooie is de ondersteuning van de trainers, ouders en overige vrijwilligers om een leuke dag te maken in de turnhal. En...iedereen verdiende een medaille.
Een kleine fotoreportage....
 
 
   
   
   
 
 
   
   
   
 
De start van kleurenturnen was met een algemene warming-up voor iedere wedstrijdronde
 
Meld je bij GV Delta Sport en sluit je
aan bij trainerscorps van onze mooie club
 
Wereldregio schrijft over GV Delta Sport
PZC schrijft
 
Turndames GV Delta Sport sluiten seizoen af
De turndames van GV Delta Sport hebben het seizoen met een uitje afgesloten. Eerst waren er activiteiten bij Zeil en surfcentrum Brouwersdam en daarna een BBQ met de ouders en familieleden.
 
   
 
 
Heerlijke sfeer en lekker eten.
 
 
 
 
 Delta Sport bestaat  in september 60 jaar
-Grote uitvoering op zaterdag 30 september
in Laco Sportcentrum met alle groepen
Thema grote uitvoering:
GV Delta Sport door de jaren heen
Met veel muziek, acts en verrassingen
Inmiddels zijn er afspraken gemaakt en taken verdeeld om op zaterdag 30 september twee uitvoeringen te geven. Zowel in de middag als avond wordt er in Laco Sportcentrum , waar de grote sporthal in een theater is omgebouwd, zowel in de middag (start 15.00 uur) en in de avond vanaf 19.00 uur een grote show te geven van maar liefst 20 acts. Alle groepen gaan zich voor bereiden om tot een act te komen waar vooral de muziek vanaf 1960 tot 2020 een grote rol speelt. Met mooie stappen door de geschiedenis heen van Delta Sport.
Commissie: Kees Verkerke, Peter van Welt, Cora Hout, Marinda Meijer, Marina Goud, Janneke Grauss, Rebecca van Welt, Lieselore van der Wekken en Marinda van den Hoek
Hofman productie gaat geluid, licht,
effecten en aankleding verzorgen 
Hofman productie een mooi bedrijf uit Goes gaat de grote uitvoering verzorgen met geluid, licht effecten enz. 
Kaarten verkoop start op dinsdag 15 augustus
Er komen twee voorstelling zowel in de middag als in de avond. Er zal plaats zijn voor 500 toeschouwers per voorstelling. De kaartenverkoop gaat via een ticketlijn. Binnenkort geven wij aan welke ticketlijn en de kosten van een kaartje
 
Trainingsdagen Acrodemo groep 
Op twee zondagen in de maand is er een mogelijkheid om in de acrodemogroep te komen trainen. De training vind plaats in de turnhal van Laco Sportcentrum tussen 10.00-12.00 uur . Datums zijn:  laatste trainingsdag voor zomerstop 16 juli. 
 
GV Delta Sport heeft de wedstrijden voor het
seizoen 2023-2024 inmiddels gepland
GV Delta Sport zorgt voor het nieuwe seizoen 2023-2024 weer voor wedstrijd organisaties.
De landelijke KNGU heeft gevraagd aan Delta Sport om ook in het nieuwe seizoen een plaatsingswedstrijd te organiseren in Laco Sportcentrum. Delta Sport heeft  akkoord gegeven aan de medewerking. Zo zal opnieuw uit heel Nederland turnsters naar Zierikzee komen voor plaatsing op weg naar NK. 
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2022/2023
 
Zaterdag 30 september uitvoering Delta Sport in grote sporthal.
Zaterdag en zondag 21/22 oktober OZK
Zaterdag 25 en zondag 26 november Districts KNGU dames turnen voorwedstrijd en teams
Zaterdag en zondag 6/7 januari 2024  OZAK
Zaterdag en zondag 3/4 feb. 2024 KNGU landelijke plaatsingswedstrijd dames turnen
Zaterdag 2 maart 2024 herenturnwedstrijd in turnhal
 
 
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
Agenda
Zondag 16 juli sluit de turnhal voor drie weken wegens reparatie en controlle
Maandag 11 september ledenvergadering GV Delta Sport
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport 30 september  2023 in Laco Sportcentrum
 
    
 
  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.