NIEUWSBRIEF
Jaargang 14 - Nummer 3 - Maart 2016
 

 

Nieuwe afleveringen van NICLA TV

Vorig jaar in januari was de eerste aflevering van NICLA TV en aangemoedigd door de vele reacties en de verzoeken om extra uitleg over onderwerpen die in eerdere afleveringen nog niet aan bod zijn gekomen, is NICLA weer begonnen met de opnames voor een nieuwe reeks afleveringen van NICLA TV.


De bedoeling is om elke week een aflevering van NICLA TV te plaatsen met diverse onderwerpen. Ondertussen zijn er al plannen om het format enigszins uit te breiden, maar dat komt in een later stadium. Lees verder en bekijk de aflevering >>
 
Gratis E-Book over de Spaanse woningmarkt
 
De update van het E-Book "Onderweg naar Spanje" staat online en kan gedownload worden.
110 pagina's met informatie, tips en adviezen gebaseerd op ervaringen uit de praktijk.

Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk…!
Begin bij het begin en download dit E-Book alvorens verdere stappen te ondernemen op de Spaanse huizenmarkt.

Let op...!
Dit is een nieuwe versie.
Ook als u een eerdere versie van dit E-Book heeft, dient u deze update opnieuw te downloaden.

Download het E-Book nu!
 
Gratis Begeleiding bij de aankoop van uw Spaanse woning...Hoe werkt dat?

Als u op zoek bent naar een Spaanse woning of wellicht al op het punt staat om de volgende stap te zetten, namelijk de bezichtiging(en) ter plaatse, dan zult u ervaren hebben, dat deze procedure van zoeken, vinden en daarna aankopen in Spanje anders verloopt dan in Nederland en België.
 
Niet alleen de voor velen nog onbekende taal, maar zeker ook de wetten en regels die anders zijn dan u gewend bent, zorgen voor veel vragen en onduidelijkheden. Dat is dan ook exact de reden waarom u voor een probleemloze aankoop een professionele makelaar in dient te schakelen. Voor de kosten hoeft u dat in elk geval niet te laten, want…in de meeste gevallen is deze volledige begeleiding voor u, als koper, geheel gratis!

Lees verder en bekijk de video >>
 
Dé Facebook-pagina voor échte Spanje-fans

De Facebook-pagina 'Spaanse Woning' geeft dagelijks uitgebreide Nederlandstalige info over de Spaanse woningmarkt, de diverse regio's, de laatste nieuwtjes, uitleg over en voorbereiding op de mogelijke aankoop van uw eigen woning onder de Spaanse zon. Als échte Spanje-fan geeft u natuurlijk een LIKE aan deze pagina, zodat u niets mist en altijd op de hoogte blijft.
 
Hieronder enkele berichten die onlangs op Facebook gepubliceerd zijn. Als u het gemist heeft, kunt u deze alsnog bekijken door erop te klikken.
 
   
 
 
 
 
 
 
Top 5 van meest bezochte woningen
 
Deze Top 5 is samengesteld aan de hand van het aantal bezoekers op de NICLA-website alsmede de bezichtigingen ter plaatse.

Klik op de foto’s voor meer informatie. U kunt dan alle overige gegevens van de betreffende woning bekijken. Ontdek zélf waarom deze panden de afgelopen maand door zoveel mensen zijn bezocht.
 
 
 
 
 

 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.