editie april 2017
Nieuwsbrief
CAMPANILE BEDRIJVENLOOP 
Sportieve bedrijven gezocht!
 
De Bredase Singelloop is een top loopevenement waarbij  gezelligheid & bourgondische Bredase sfeer voorop staan.
Ruim 18.000 lopers, circa 80.000 toeschouwers en tientallen muziekgroepen, dj’s en dansgroepen langs het parcours maken de Bredase Singelloop samen tot de gezelligste loop van Nederland!
 
De voorbereidingen voor de Bredase Singelloop 2017 zijn weer gestart. We gaan jullie daarvan regelmatig op de hoogte houden met leuke nieuwtjes, praktische informatie en speciale onderwerpen die betrekking hebben op de Campanile Bedrijvenloop.
 
Wat vind je in deze nieuwsbrief:
  • VIP behandeling voor bedrijventeams
  • Bredase Singelloop krijgt Europese waardering
  • Inschrijven voor Bredase Singelloop 2017
  • We zijn benieuwd naar jullie verhalen
Veel plezier met de eerste Campanile Bedrijvenloop Nieuwsbrief van 2017!
 
Heb je tips of suggesties? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

VIP behandeling voor bedrijventeams
 
Wat is er nu leuker dan samen 5, 10 of 21 km hard te lopen langs de singels en door het prachtige centrum van Breda?
Na afloop samen met andere lopers een drankje in het Chassé Theater. Want dat is op zondag 1 oktober 2017 dé plek om gezellig na te praten en te netwerken met andere lopers en organisatoren van andere deelnemende bedrijven!
 
Teamspirit, daar draait het om. Samen trainen, samen lopen en natuurlijk samen met je collega’s de finish halen! Als deelnemer aan de Campanile Bedrijvenloop beleef je samen met collega’s het ultieme teamgevoel.
 
Regelmatig hardlopen verlaagt het ziekteverzuim en vergroot  het saamhorigheidsgevoel onder de collega's. Bovendien is een fitte werknemer veel weerbaarder en productiever. 
Krachtige, gemotiveerde medewerkers vormen de motor van iedere organisatie! 
 
Deelnemers aan de Campanile Bedrijvenloop krijgen een VIP behandeling. En ook dit jaar hebben we het VIP pakket weer verder uitgebreid. Daar ga je al spontaan hard van lopen!
Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op de speciale bedrijvenloop pagina's van onze site!   
 
 
NIEUW:
Volg nu de wedstrijd live in het Chassé Theater. Onder het genot van een drankje de collega's over de finish zien gaan?! Op een groot scherm in de foyer tonen wij de live beelden van de wedstrijd. 
 

Bredase Singelloop krijgt Europese waardering
 
De AMGEN Singelloop Breda heeft de 5-sterrenclassificatie gekregen van de Europese Atletiekfederatie (EAA).
Zij is hiermee het eerste jaarlijkse hardloopevenement op de weg in Nederland dat deze status aan haar naam mag verbinden!
 
De EAA stelde in samenwerking met vooraanstaande loopexperts een set van veiligheids- en kwaliteitsstandaarden op voor openbare wegwedstrijden. Een hardloopevenement mag op basis van deze standaarden een audit aanvragen.
 
De auditors van de EEA beoordeelden de Bredase Singelloop op 54 criteria. Op ieder punt scoorde de Singelloop de hoogst mogelijke waardering. Er is bijvoorbeeld gekeken naar het (autovrije) parcours, afstandsmeting en tijdregistratie, geboden faciliteiten en medische voorzieningen, veiligheid, milieu & sociale verantwoordelijkheden, bestuur & financiën, website, communicatie en het prijzengeld. Al deze zaken heeft de Singelloop Breda prima op orde.
 
Een geweldige beloning voor het werk wat door vele vrijwilligers wordt geleverd om de Bredase Singelloop jaarlijks te realiseren. Uit de vele reacties merken we dat onze lopers, sponsoren en de lokale overheid dit al jaren waarderen. Een prima motivatie om dit jaar bij de 32e editie weer extra stappen te maken!
 
Heb je dit nog niet eerder persoonlijk ervaren? Schrijf dan direct jouw bedrijventeam(s) in!
 

Inschrijven voor Bredase Singelloop 2017
 
Geweldige herinneringen aan de Bredase Singelloop van het afgelopen jaar? Ben jij er zeker bij in 2017?
 
Vanzelfsprekend heten we jou en je collega's graag van harte welkom als bedrijventeam bij de Campanile Bedrijvenloop
Maak ze er vast warm voor! 
 
Vanaf maandag 1 mei start de inschrijving.
Schrijf je HIER in!
 
Jullie hebben maar liefst 22 weken de tijd om individueel of
met je collega's te trainen voor jouw favoriete afstand:
de 5 km, 10 km of halve marathon.
 
Wil je méér informatie?
Neem dan contact op met Martine van der Linden
 

Wij zijn benieuwd naar jullie verhalen
 
Bijzondere motivatie om mee te doen? Ervaren lopers of begin je vanaf nul? Wij zijn uiteraard erg nieuwsgierig naar jullie 'Road to Bredase Singelloop 2017'.
 
Blog, vlog, fotografeer, twitter, post en deel jullie verhalen met #SingelloopBreda en activeer collega's, vrienden & zakenrelaties op jullie voorbereidingstocht naar de gezelligste loop van Breda. Praat mee, deel & upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. Laat ons weten hoe jouw voorbereiding verloopt.
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van de Campanile Bedrijvenloop via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op Twitter, Facebook
PinterestInstagram én connect met andere zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
Je bent natuurlijk ook altijd welkom op onze website www.bredasesingelloop.nl, waar je jezelf bijvoorbeeld ook kunt inschrijven op de algemene nieuwsbrief van de Bredase Singelloop.
We hopen je snel te mogen begroeten!

Onze partners: