Innehåll
 
- Bra väder
- Survey
- Täckelset faller
- Flygande fällkniv
- Plantera mera
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 

 
När katten är borta ...
 
 
Rätt använd så är den bra, fel använd nja ...
 
Citat 
 
 
Kan man vara glad åt lite, har man mycket att vara glad åt.
 
Okänd
 
 
Det kommer att bli bra väder
 
Sommar och sol eller regn och rusk. Vädret kan vi inte påverka, men vi kan påverka hur vi reagerar på det. Varje dag är bra väder för någonting.

- Det kan vara för att bada
- Det kan vara för att läsa
- Det kan vara för att äntligen få upp den sista listen
- Det kan vara för att risken för skogsbränder minskar
- Det kan vara för att umgås med vänner
- Det kan vara för att idrotta
 
Gör din egen lista med bra väder för ...., så kommer du få ut mer av sommaren och även om solen endast lyser med sin frånvaro vissa dagar, så kommer ditt sinne att stråla.
 
Var vänlig och bidra med intressant input
 
Eftersom tid ofta är en bristvara så skulle det vara intressant att få reda på vad du skulle göra om du fick två extra timmar/dygn. Klicka på länken och välj två av de nio alternativen. Om du inte lider av svår beslutsångest så tar det inte mer än 30 sekunder. När 200 svar har kommit in så går det inte att rösta längre. Följ länken för att delta i surveyn www.personbasta.se/survey.htm, stort tack på förhand. 
 
Det närmar sig
 

 
Nu är både titel och omslag klart för min nästa bok. Ovan ser du den översta tredjedelen av omslaget, nästa månad kommer du att se ytterligare en tredjedel och i augusti kommer hela titeln och omslaget att visas.
 
Tävlingen avgjord - Bästa stresstipset

I förra månadens nyhetsbrev så fanns en tävling om "Vilket är ditt bästa tips när det gäller stress". Tack för alla bidrag, de två som med lottens hjälp vann var sin bok var Lisa Egnell och Magnus Berggren. Grattis och mycket läsglädje. 
 
Flygande fällkniv
 
  
En enkel övning som både ger puls och stärker upp core musklerna. Ta tag i ett staket, studsmatta, elskåp eller liknande och skjut sedan ifrån och försök få upp rumpan så högt som möjligt. Försök att "krampa" till lite i översta läget.
  
Plantera mera
 
 
Denna månad kommer inget recept utan istället en uppmaning att odla lite själv. Det finns fortfarande grönsaker som går bra att sätta så här i slutet av juni. Några veckor senare har du grönsaker som är närodlade, ekologiska och jättegoda.
 
Skapa en bra, hälsosam och glädjande semester.
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080  eller
 
Personbästa Förlag & Event AB  www.personbasta.se