Unsubscribe / Change Profile
Сподели:
 
В разгара на зимния сезон реално виждаме дали метода на отопление, който сме избрали, дава нужния ни комфорт и до колко е енергоефективен, което веднага се отчита от сметките за електричество. Замисляте ли се за по-икономичен и практичен вариант?
 
За да направите правилния избор за системата, преди това трябва да решите за какво ще я използвате. За охлаждане или отопление, или за двете?
 
За отговора на този въпрос можете да се доверите на специалистите, които залагат на качествената марка.  В този брой на бюлетина ще ви представим “ЕкоТех Системс” ООД, които ще представят по време на изложението за ЕЕ и ВЕИ (27 - 29.03.2018 г.) котли и камини на пелети Gorenje, термопомпи и климатици – индивидуални решения за всеки.
 
Фирмата търси и дистрибутори, като предлага най-добри условия за своите партньори и клиенти.
 
Интервю с г-н Атанас Ловчинов, управител на “ЕкоТех Системс” ООД
 
Г-н Ловчинов, какви отоплителни уреди с марката Gorenje ще предложите?
 
С марката Gorenje ще представим 25 kW пелетна камина, 30 kW пелетен котел, 15 kW пелетен котел и няколко модела на инверторни климатици.
 
 
Защо препоръчвате отопление с Gorenje? С какво тази марка се отличава от останалите?

Защото е европейски продукт с всички необходими сертификати и работи с нов софтуер, който сам избира оптималното съотношение на пелети/въздух, има лесно обслужване и безпроблемна работа. Ако един клиент не те търси след монтажа и пуска на съоръжението, това означава, че всичко работи много добре и той е доволен!
 
Климатиците с марката на Gorenje работят с най-новите технологии на този пазар и не са по-различни от всички останали в бранша. Името е достатъчно познато, за да се гарантира доброто качество и визия на продуктите.
 
 
Полезни линкове с актуални новини от сектора:
Бюлетин     Социални мрежи:             Програма на конференцията EE и ВЕИ 2018
 
Лице за контакт: Таня Булдеева, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/512905, 0886/793172
 
 
 
   
Камарата на инсталаторите в България (КИБ) е националната браншова организация на специалистите, работещи в областта на отопление, вентилация, климатизация,
хладилна техника, електротехника и автоматика, водоснабдяване и канализация, газификация, енергоспестяващи технологии, енергийна ефективност, възобновяеми енергийни източници.
**********************************************************
  Българското тeхническо списание за енергетика. Официален медиен партньор на събитието.
Енерджи ревю е българското списание за продукти и технологии за енергетиката. Излиза от началото на 2010 г. Списва се от специалистите, които от 18 години правят индустриалното списание на България – Инженеринг ревю. Фокусирано е върху актуална продуктова, техническа и браншова информация от областите: Енергийна ефективност,Топлоенергетика, Електроенергетика, ВЕИ енергетика, Ядрена енергетика, Газификация, въглища, нефт.
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".