Juni 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ISDN End of Life
 
Het is u waarschijnlijk niet ontgaan dat KPN heeft aangekondigd te starten met de uitfasering van ISDN, ook heeft KPN wijzigingen voor tarieven en algemene leveringsvoorwaarden doorgevoerd.
 
Dat is een ideaal moment voor telecom aanbieders om klanten over te zetten en u zult inmiddels wel  helemaal suf gebeld worden. Uiteraard kan dit interessant zijn, maar ons advies is. “Laat u niet overhaasten”.
 
We hebben voor u wat feiten op een rijtje gezet. 
 
 
Roam like Home
 
Vanaf  juni 2017 maakt u gebruik van Roam Like Home. Dit houdt in dat u kunt bellen, sms’en en internetten vanuit de standaard belbundel binnen de EU.
 
U hoeft helemaal niks te doen om gebruik te maken van Roam Like Home. Dit wordt namelijk automatisch geactiveerd. Mocht u gebruik maken van de add-ons EU Pack of Bellen naar EU worden deze automatisch stopgezet.
 
 
Dubbele data
 
En het wordt dubbel zo leuk, want wij bieden u gratis dubbele data aan! Dat betekent surfen zoals je thuis ook zou doen.

De dubbele databundel geldt voor onze mobiele producten en wordt automatisch geactiveerd. U hoeft hier verder ook niets voor te doen. De actie loopt van 1 juli tot en met 31 augustus 2017 en geldt voor alle databundels binnen de EU. 
 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem contact op met Jan ter Horst op 038-4284650 of via mail jan@bevede.nl
 
 
bevede bv | Simon Stevinweg 2a | 8013 NB Zwolle | 038 428 4650 | info@bevede.nl     www.bevede.nl