Click here to view this email in your browser                   Споделете с приятели:  
 
 
Началото на 2019 е времето, когато всеки бизнес прави равносметка на изминалата година и поставя пред себе си нови цели за по-нататъшен растеж и развитие.
 
За 15-та година ЕЕ и ВЕ (16-18 април, 2019 г.) предлага най-добрата среда за представяне на решения за спестяване и производство на чиста, сигурна и ефективна енергия, помага на изложителите за по-бърза пазарна реализация на техните нови продукти и услуги. 

За повече информация относно участие, моля изпратете Предварително запитване.
 
Паралелни събития: Интелигентни градове, Управление на отпадъци и рециклиране
За контакти: tanya@viaexpo.com, office@viaexpo.com, тел.: 032/ 512 905, 088 679 31 72
Организатор: Виа Експо
 
Абонирайте се за бюлетина ни! Не пропускайте актуални новини.             
   
Присъединете се към групите ни в социалните мрежи!

Напомняме ви, че Виа Експо съдейства на български фирми за участие на изложби в други държави. Свържете се с нас при интерес към чужди пазари.
 
АКЦЕНТИ В БЮЛЕТИНА
Интервю с г-н Кристиан Атанасовичи, мениджър бизнес развитие в KGE GmbH: Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH за първи път e изложител на ЕЕ и ВЕ и се стреми да разшири своята дейност в Югоизточна Европа.
• Партньори и медии

Приятно четене от екипа на Виа Експо!
 
 
Kawasaki Logo
 
KAWASAKI GAS TURBINE EUROPE GMBH – КОГЕНЕРАЦИЯ: МОСТ КЪМ БЪДЕЩЕТО.
ИНТЕРВЮ
Уважаеми г-н Атанасовичи, разкажете ни малко повече за Вашата компания. 
Kawasaki Gas Turbine Europe GmbH (KGE) е 100% дъщерна компания на Kawasaki Heavy Industries Ltd. Япония (KHI). KGE е създадена в Европа през 1998 г. През 1998 г. KGE започва дейността си с 10 служители, извършвайки продажби, опаковане и сервиз на комплекти газови турбинни генератори. През 2003 г. KGE е преместена в Бад Хомбург, в околностите на Франкфурт на Майн. През 2013 г. разширява продуктовата си гама с газови двигатели, а през 2018 г. се учредява Румънско представителство, разположено в Букурещ. Днес KGE има 67 служители. KGE предлага пълна гама от продукти и услуги от един единствен източник. Продуктите на KGE са генераторни уредби с газови турбини, с мощност от 1700 кВт до 30000 кВт и газови двигатели с мощност 5200 кВт и 7800 кВт. Освен продуктите, KGE предлага и гама от услуги като планиране и инженеринг, управление на проекти, внедряване и пълна поддръжка.
 
Какви продукти ще представите в София? Какви са техните предимства? За KGE е много важно ефективното потребление на енергията, екологичното и надеждно разходване на продуктите през целия им жизнен цикъл, и илюстрира тази своя философия чрез продуктите си. Кликнете тук, за да прочетете цялото интервю.
 
 
COGEN Europe - Европейската асоциация за насърчаване на когенерацията е гласът на когенерационната индустрия. Нейната мисия е да работи с институциите на ЕС и заинтересованите страни за формиране на по-добри политики и премахване на административните, регулаторни и пазарни бариери пред по-широкото използване на когенерация в Европа.
 
 
 
 
Energyworld е двумесечно списание на английски език, което следи развитието на енергийния сектор Югоизточна Европа и Средиземноморието. Изданието информира и анализира енергийни проекти в региона, като включва интервюта, наблюдения, репортажи, добри практики и правни въпроси. Сайтът Energyworldmag.com представя новостите в областите: eнергия, възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност и околна среда.
 
 
 
www.besustainablemagazine.com дава своя принос в популяризирането на темата за биомасата, като предоставя научно и практическо съдържание не само на специалисти в областта на биомасата, но и на широк кръг от читатели, работещи в други сфери. Списанието и уеб сайтът осигуряват качествена платформа за обмен на знания и опит.
Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тук. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".