Innehåll
 
- Ta kontrollen
- Roliga klipp
- Uppkast
- Kikärtsminimalism
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
Fall fashion fick en helt ny innerbörd.
  
 
Nu förstår jag varför man inte ser så mycket folk som arbetar i trädgårdarna.
 
 
Kanske har jag fel men jag trodde att det var meningen att vara avkopplande.
 
 
Citatet
 
 
 
The road to success is always under construction.
Ta kontrollen över kontrollen
 
Jag ser egentligen inte så mycket på TV men det är lite som med chips för mig när det gäller teven. Jag har inget problem att avstå att äta chips, men börjar jag äta några få så vill jag gärna ha mer. På samma sätt kan jag utan problem låta bli att se på teven, men börjar jag att bara se på Sportnytt, så är det väldigt lätt att det växlas över till 2 1/2 män, Big Bang Theory, Stanley Cup slutspelet eller liknande när Sportnytts 15 min är slut.
 
Efter att ett par kvällar i rad blivit hängande framför teven och inte gått och lagt mig när kroppen sa att den var trött kände jag att jag måste göra något. Lösningen blev att tejpa fast fjärrkontrollen och tejpa för on/off knappen. Det var en enkel markering att inte röra fjärrkontrollen eller sätta på teven och nu har jag inte sett på TV på 3 dagar. Skulle inte det räckt med enkel målartejp så hade jag väl fått använt silvertejp och dragit runt 25 gånger eller så :-)
 
 
Skicka gärna några rader om hur du löst små vardagsproblem på ett annorlunda sätt. 
    
 
 Uppkast för explosivitet
 
Denna månad presenteras en enkel övning som involverar många av kroppens muskler. Ta en boll som gärna är lite tyngre (en gammal läderkula som legat ute i en störtskur är perfekt), böj på dina ben och försök att kasta bollen så högt upp som du kan. Ju mer explosivt du kan räta ut dig desto högre kommer bollen att komma.
 
Som vanligt är det viktigt att du börjar med att värma upp så de första repetitionerna tar du det lungt och så kastar du bollen högre och högre för varje gång.
 
 
Kikärtsminimalism
 
 
Om du ska på en utflykt men hellre vill vara ute än att stå inomhus och förbereda maten du ska ta med så är denna mix helt perfekt. Ta 4 delar kikärtor, 1 del oliver, 1 del soltorkade tomater och häll på lite rapsolja så är det klart. Vill du ha lite extra spännande smak så ta på lite curry.
 
Skapa en bra dag,
 
Jan Tern
 
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande:
 
0768-147080 begin_of_the_skype_highlighting            0768-147080      end_of_the_skype_highlighting
Personbästa Förlag & Event AB  www.personbasta.se