Nieuwsbrief Artoek

11e jaargang, juli 2013
Zomerbericht
In plaats van mee te doen met het kortings- en uitverkoopgeweld waarmee de detailhandel elkaar momenteel kapot concurreert, bevries ik de prijzen. Het is de tijd gewoon even niet voor webwinkeliers. Komt bij dat ik in oktober al opdracht gegeven heb voor een paar nieuwe items en dat die er nog steeds niet zijn. Ook voor de naaiateliers is het momenteel een zware tijd. Naaisters vertrekken naar ateliers waar ze heel veel meer uren moeten maken voor een heel klein beetje meer geld.
Het goede nieuws is dat ik al mijn energie kwijt kan in de ontwikkeling van een spelletje voor op de iPhone en iPad. Een simpel spelletje, leuk voor jong en oud. De ontwikkelingen kun je hier volgen. En nee, ik kan nog niets verklappen natuurlijk!
 
Uit de oude doos
Heul lang geleden ontwierp ik geboortekaartjes. Het ooievaartje staat nu als download in de winkel. The making off kun je hier lezen.
 
Maandagdaandag
Maandagdaandag heeft prachtige foto's gemaakt van de verjaardag van Wolf. Met de verjaardagssjerp. Zelf vond ik het idee voor de taartslinger op 1 vd foto's zo leuk dat ik er een download van gemaakt heb. Uiteraard met het woord J a r i g !
 
Leesvoer
Ik mag graag bloggen. Daarom verstuur ik zo weinig nieuwsbrieven. De leukste posts van afgelopen periode:
Konijnenbroodjes Nav Heel Holland bakt hebben de kids broodjes gebakken. Al zoekende naar voorbeelden kwamen ze deze tegen.
Kikkervisjes 4 weken lang iedere dag een foto
Vaderdagknutsel van jongste. Mèt filmpje!
En ehhhhhhhh een interview met me, moi, ikke.
 
Groet!
Martine Bakx
www.artoek.nl De verkleedwinkel
www.kijkenietkope.nl Voor meer sites en info