Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 36
 
Roddels
(wat anderen over ons zeggen) 
Margreet: "We hebben een prachtige bruggentocht rondje Amsterdam gemaakt op de Lelie. Prima verzorging, gastvrij en ook goede COVID-19 maatregelen."
 
 
Sylvia: "We hebben een fantastische dag gehad. De bemanning was erg aardig en de catering fantastisch! Bedankt voor de leuke foto's. We komen zeker een keer terug."
 
 
De Hydrograaf snakt naar meer
meters op het water
Voormalig stoomschip de Hydrograaf

 
De Hydrograaf is één van de beroemdste schepen van Nederland. Velen kennen het schip als Pakjesboot 12. Vanwege de huidige vreemde tijden wordt er helaas een stuk minder mee gevaren. De Hydrograaf snakt naar meer meters op het water. Vandaar dat we achter de schermen druk bezig zijn met nieuwe activiteiten. Deze winter gaan we coronaproof partijen organiseren. Deze partijen zullen bestaan uit een mooie combinatie van varen, lekker eten en entertainment aan boord. 
 
Scheepspraat: spreuk van de week
 
 
Betekenis: er komt heel wat kijken om een bepaald doel te bereiken.
 
Onze Vloot breidt uit! 
Onze Vloot breidt uit. Er sluiten twee schepen aan bij het gezelschap. Namelijk: Salonbootje Catootje & het stoere schip de Holland. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor foto's, meer informatie en vaartochten van de schepen! 
 
 
Herfstzeilen
Stevenklipper de Broedertrouw

 
In de herfstvakantie er tussenuit in eigen land? Zeil in oktober vanuit Enkhuizen mee met stevenklipper de Broedertrouw en ontdek het IJsselmeer en de Waddenzee. Aan boord is voldoende ruimte zodat de coronamaatregelen nageleefd kunnen worden. 
 
De herfstzeiltochten vinden plaats op: 
 
12 - 18 oktober 2020
19 - 23 oktober 2020
 
 
 
Opstappers gezocht! 
Zondag onder Zeil, Rondje Amsterdam, Volendam voor de boeg, Varen op de Vecht
 
 
50% korting iedere 2de persoon! 
Boek nu voor Zondag onder Zeil, Rondje Amsterdam, Volendam voor de boeg of Varen op de Vecht en profiteer van onze actie. Vaar mee met de Sanne Sophia of de Lelie en geniet van een uitgebreide lunch. Klik op 'Boek nu' voor meer informatie. 
 

 
 

 
Agenda september
 
Zondag onder Zeil 
 
Rondje Amsterdam
Volendam voor de boeg
Varen op de Vecht
 
 
 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.