25 октомври, 2019 г.
seeSUSTAINtec (7-9 април) e нова платформа, която дава възможност на бизнеса да се позиционира по-добре на пазара, да намери клиенти и инвеститори. Тя обединява Smart Cities, Save the Planet и ЕЕ и ВЕИ - изяви с над 14 годишна история.
 
seeSUSTAINtec е с разширен обхват от акценти (интелигентни градове, енергийна ефективност и енергия от възобновяеми източници, управление на отпадъци, качество на въздуха) и предлага нови услуги. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ  РАСТЯЩИЯ  ПАЗАР НА УСТОЙЧИВИ ТЕХНОЛОГИИ
ДО 1-ВИ НОЕМВРИ ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ И ЩЕ ПОЛУЧИТЕ
 Отстъпка за наем на щанд 
 Опции за предварителна и ефективна промоция 
 Видимо място в залата
Свържете се с Таня Булдеева и научете повече: 032/512 906, 088 679 31 72, tanya@viaexpo.com

 
ОТСТЪПКИ ЗА УЧАСТИЕ В ДРУГИ СЪБИТИЯ
 
Преференции за клиенти на Виа Експо
Финансиране на проекти, сертифициране, видеонаблюдение, пожароизвестяване, автоматизация на сгради и съоръжения, решения за превенция и др. важни теми ще представи форумът "БЕЗ аварии" (14-15 ноември). Заповядайте на събитието. Ще се срещнете с колеги и партньори. Участват лектори и изложители от 7 държави. Сред тях са: Коника Минолта, Роберт Бош, Dräger Safety, Trokut Test, Българска асоциация на консултантите по Европейски програми, Център за изпитване и европейска сертификация Интервюта с лектори
 
 
С промокод ViaExpo изложители, лектори и участници в конференции на Виа Експо могат да се възползват от 15% отстъпка от цената на билета
На 29 октомври 2019 г., в Интерпред, гр. София, ще се проведе националната конференция за облачни технологии „Cloud Computing, IoT and data storage”, на която представители на компании и организации от различни сектори, експерти, мениджъри и др. ще могат да се запознаят с иновативни технологии. Организатор на събитието е списание Enterprise.
 
Фейс Профитс предлага корпоративно или индивидуално обучение по Фейсбук маркетинг и онлайн брандинг
Изготвя се индивидуална програма спрямо знанията и нивото на участниците.
- Подходящо за 1 човек или 1 маркетинг екип.
- Подходящо за начинаещи от Нулата.
- Подходящо за напреднали, които са работили с дигитални маркетинг канали. Ако се интересувате, пишете ни. Повече
 
Официален медиен партньор на seeSUSTAINtec
 
Списание ТД Инсталации се списва на базата на професионално ориентирани статии с практическа насоченост за нуждите на специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации и оборудване, инструменти и материали за тях. 
Повече
 
Следвай ни във:       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".
 Организатор: Виа Експо - www.viaexpo.com