Innehåll
 
- Glädjande resultat
- Vardagsövning "kombi"
- Hälsocoachernas fullträff 

Om Personbästa AB

Personbästa AB drivs av Jan Tern som utvecklar företag, lag och individer genom att arbeta med hälsosamma förbättringar. Detta görs via utbildningar, föreläsningar, fystester, och coaching. Allt för att skapa en miljö som ger goda förutsättningar för att "gladprestera".
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
Ooops, undra om det var med i koreografin?
    
 
Jag visste inte att det fungerade på det viset.
 
Citat 
 

If you expect respect from others, show it first to yourself.
 
You can’t expect from others what you don’t give to yourself.
 
Shams Tabrizi
Det var glädjande
 
Några gånger om året gör mina kunder utvärderingar av de föreläsningarna som de genomför. I veckan fick jag resultatet från några föreläsningar som bygger på den kommande boken MATematikerna. Av de 64 personerna som lyssnade på föreläsningen hade 56 st blivit inspirerade till att förändra sina levnadsvanor. Det är hela 87,5 procent av alla som lyssnade.
 
Om du också vill få inspiration och kunskap till företaget eller organisationen för att förbättra din/er kost - prata med din chef, HR-ansvarig, hälsocoach eller liknande och föreslå att ni utnyttjar det fantastiskt fina premiärerbjudandet av MATematikerna.
 
Det handlar om fem föreläsningar som måste gå av stapeln under jan - mars 2014, först till kvarn gäller. Kontaktuppgifter finns längst ner i nyhetsbrevet.
 
30 min föreläsning om MATematiska tankar och principer.
60 min matlagning MATematikernas MATtombola för max 25 personer.
Råvaror till MATtombolan (värde 1500:-) 
25 st böcker MATematikerna (värde 5000:-)
 
Totalt pris inom Göteborgsområdet 6000:-. Reseersättning tillkommer utanför "stor Göteborg".
 
Passar det inte i tid eller att du inte hinner boka någon av de fem första föreläsningar, kan du som vanligt beställa 50 böcker (á 200-250:-) så ingår en föreläsning.
 
Boken MATematikerna kommer att gå till tryckeriet den 11 december och kommer att finnas för leverans runt den 12 januari. Mer info och bilder från boken kommer i decembers nyhetsbrev.
 
 
Fot-, vad- och balansträning
Månadens övning är en riktig vardagsövning, som du inte behöver byta om för att köra. Genom att göra den när tillfälle ges kommer du att få bättre spänst i steget och förebygga många stukningar. Försök göra övningen utan att hålla dig i så får både balansen och alla små muskler som behöver korrigera balansen bra träning. Klicka på bilden för att starta övningen.

  
Hälsocoachernas fullträff
 
För några veckor sedan höll jag en hälsocoachutbildning som till stor del handlade om kost. I dessa utbildningar blandas teori och praktik. Praktiskt arbetar vi med mattombola och de skapades många goda och matiga sallader denna dag. Just denna stack ut lite extra.
 
Börja med att riva lika mängder med rotselleri och palsternacka på ett rivjärn. Skär gröna oliver och ett äpple i små och tunna bitar. Skär ett halvt paket fetasost i småkuber och hacka en näve valnötter. Häll ner allt i en skål och tillsätt två msk rapsolja, en tsk vinäger och salta lite. Blanda ihop allt och låt stå i några minuter sen är det bara att njuta av många goda smaker i en skön harmoni. 
 
 
Skapa en bra dag,
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080 eller
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se