Nieuwsbrief Artoek

12e jaargang, mei 2015
Eindelijk, eindelijk is daar, na bijna 2 jaar geploeter, de multiplayer voor Queenbee!
Mocht je het zomer 2014 al gedownload hebben, geef het dan a.u.b. nog een 2e kans. Het spel werkt nu beter, sneller èn je kunt tegen elkaar spelen!!
 
Voor mij komt nu het allermoeilijkste stukje. Het spel promoten!
Downloads zijn er al wel. Maar dat is niet genoeg. Men moet uitvinden hoe het spelletje werkt. Men moet het een leuk spelletje vinden. Degenen die het een leuk spelletje vinden moeten overgehaald worden om een account aan te maken. En dan moet er nog gespeeld worden!
Lastig van opstarten is dat er nog nauwelijks spelers zijn om tegen te spelen. Als je tegen bekenden wilt spelen zul je ze eerst moeten overhalen om het spel te downloaden.......
 
Dus. Ik zoek spelers die een account willen aanmaken. En actief gaan spelen. Die spelers koppelen met de best match knop, of spelers zoeken in hun omgeving.
Downloaden is gratis! Je traint je rekenvaardigheden! En je helpt mij met opstarten van de spelersdatabase.
 
Filmpjes
Wist je dat Artoek een youtube-kanaal heeft met knutselfilmpjes? Ooit opgestart om een tv-optreden online te zetten. Daarna gebruikt voor instructiefilmpjes van de diverse bouwplaten uit de winkel. En mijn dochter wilde toen ook, niet aan Artoek gelinkte, instructiefilmpjes maken. Inmiddels heeft ze een eigen kanaal.
 
 
Koopjes
Zoals wellicht bekend doet Artoek nooit mee aan de seizoensuitverkoop.
Maar sinds de onesie zijn intrede heeft gedaan verkoop ik nauwelijks nog kikker- en varkenspakjes. Die gaan dus uit de collectie en zijn sinds vandaag flink afgeprijsd. Op = op!
 
 
 
 
Tot slot. Queenbee stond in het AD!
 
Groet!
Martine Bakx
En graag tot ziens op een van mijn sites:
www.artoek.nl De verkleedwinkel
www.kijkenietkope.nl Voor meer sites en info