06/06/2020
Hallo Toogoloogers, 
 
 
 
 
Het is bevestigd: 8 juni gaan we terug open!
 
En ja hoor, je leest het goed: op MAANDAG zijn we terug open.
Nog zeker tot eind augustus zijn onze openingstijden: maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10 u, op woensdag vanaf 15u en onze sluitingsdag blijft dinsdag.
 
Tijdens de lockdown hebben we zeker niet stil gezeten. Onze take-away en aan-huis-levering van speciale bieren en gerechten viel bij velen onder jullie in de smaak, vandaar dat we besloten hebben om dit te blijven doen. Al onze bieren en een groot deel van onze gerechtjes zullen dus afgehaald of aan huis geleverd kunnen worden.
Leveren van gerechten enkel in Groot-Middelkerke en ten laatste om 20u.
Meer info hierover zal je in een foldertje kunnen lezen en één dezer dagen op onze website.
 
Via deze weg willen we dan ook een welgemeende dankjewel zeggen aan al degenen die de voorbije weken besteld hebben, jullie zijn top!
 
Sinds we weten dat we open mogen op 8 juni zijn we ook druk bezig geweest om de opgelegde maatregelen zo goed mogelijk uit te voeren, zodat jullie bezoek aan Den Toogoloog hygiënisch en toch aangenaam  verloopt.
 
Tussen de tafels zijn schermen voorzien, zodat jouw bubbel voldoende beschermd wordt van de bubbel naast je.
Er wordt aan de ingang en in de toiletten handgel voorzien en voor degene die wat angst hebben om andere mensen te passeren om naar de toiletten te gaan, zijn er mondmaskers beschikbaar.
 
Aan de toog hangen mag jammer genoeg voorlopig niet, maar jullie worden aan tafel bediend mét een glimlach dat netjes door een maskertje bedekt wordt.
Menukaarten worden uiteraard steeds netjes ontsmet na elk gebruik, maar hebben jullie liever geen menukaart in handen, dan willen wij jullie graag helpen bij het zoeken naar een lekker biertje of gerechtje, aan jullie de keuze.
 
Gezien het voor ons koffiedik kijken is hoe de bezetting van de tafels zal zijn, is het misschien handig om een tafeltje op voorhand te reserveren als jullie iets willen eten. Lukt dit niet, dan doen wij uiteraard ons uiterste best om jullie een plaatsje te geven.
 
Wij hopen jullie te mogen verwelkomen vanaf 8 juni en hebben het volste vertrouwen in jullie “gezond verstand”, zodat de sfeer en gezelligheid van onze zaak niet verloren gaat ten koste van de opgelegde maatregelen.
 
Hopelijk tot heel gauw!
 
Groetjes, Sabine, Jürgen en het hele team