Nieuwsbrief Wintertuindag 2017
Kwekerij Arborealis is een eigentijdse, traditionele plantenkwekerij waar álles draait om het kweken van tuinplanten met een houtachtige structuur: heesters en bomen. Er is een grote keuze aan minder bekende maar sterke soorten met als specialiteit Hydrangea, Viburnum en eetbare gewassen.
Met enige regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief van de bevlogen kwekers Sietske Metz en Micha Wieland. Mis hem niet en stuur ‘m gerust door naar andere planten- en tuinliefhebbers! 
   
Wintertuindag 2017
 
Misschien lijkt het voorjaar nog ver weg, maar begint het ‘ik wil wat in de tuin doen’- gevoel al wel weer op te spelen…? Kom dan naar onze wintertuin-dag en tover je tuin dit jaar eens om tot een oog-en neusstrelend winters paradijs(je)!
 
Op deze dag zijn onze winterbloeiende beauty’s te bewonderen, waaronder toverhazelaar (Hamamelis), Sarcococca, Lonicera, Ribes laurifolium en nog  heel veel meer plantaardig moois. Ook bomen en struiken met bijzonder gekleurde takken ontbreken niet, net als een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij!
 
Wanneer: zaterdag 25 februari 2017
open: 10.00-16.00 uur.
Toegang gratis.
 
Wees welkom!
 
Micha Wieland, Sietske Metz en medewerkers
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Facebook (ook door mensen die geen facebook hebben te volgen!)
Kwekerij Arborealis heeft haar eigen facebookpagina. Zeer regelmatig posten we hier nieuws en wetenswaardigheden over ons assortiment en de ontwikkelingen op de kwekerij. https://www.facebook.com/kwekerij.arborealis  
Doe eens een plantenbon cadeau!
Via de website (www.arborealis.nl ) kan je voor ieder gewenst bedrag een mooie cadeaubon bestellen, te besteden op de kwekerij of via de webwinkels. 
Verzending van planten per post
Via de webwinkels van www.arborealis.nl en voedselbos.arborealis.nl zijn jaarrond planten te bestellen. Vorstperioden uitgezonderd  versturen we het hele jaar door planten per post. Kijk voor meer informatie op de website onder de menukoppen Bestellen / Planten per post.
Openingstijden
Vanaf 1 maart tot 1 december zijn we geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 16.30 uur.
Van 1 december tot 1 maart is de kwekerij enkel open op afspraak om bestellingen op te halen.
www.arborealis.nl  kwekerij@arborealis.nl   
Dirk de Ruiterpad 2, 8384 DD Wilhelminaoord, 0521-383696