AMGEN Singelloop Breda
Campanile Bedrijvenloop
6 augustus 2015
  
On the run
  
Fit
Ben jij op vakantie 'on the run'? Of neem je juist even pauze, pas je je training aan? Tussen niks doen en actief zijn zit natuurlijk een wereld aan mogelijkheden. (Berg)wandelen, fietsen, zwemmen, het zijn ook fijne zomersporten waar je fit bij blijft. Maar er gaat natuurlijk niks boven een rondje hardlopen. Juist in die mooie vakantieomgeving. Veel plezier!
 
Jouw hardloopdag
De organisatie van de Bredase Singelloop zit in elk geval niet stil! Over 8,5 week staan we er weer, voor en met jou! Honderden vrijwilligers zorgen er voor dat het jóuw hardloopdag wordt. De faciliteiten, de muziek, de 'pacers' (tempomakers), de tienduizenden aanmoedigingen langs de singels, vrijwilligers bij start, finish en langs de route, ze zijn er voor jou! Droom weg bij het idee dat je finisht op de Grote Markt....
 
Dan kun je niet anders dan inschrijven en meedoen!
 
 

Daar zit muziek in!
 
Ben je muzikant? Dan zijn we op zoek naar jou en/of jouw band! Als 'muzikaalste' willen we de jubileumeditie van de Singelloop opluisteren met een record aan muzikanten, bands, DJ's, dansgroepen.
 
 

Voetsporen
 
In de stemming
Op verschillende plaatsen in de stad zijn ze afgelopen week verschenen: verwijzingen naar de Bredase Singelloop in krijt op het wegdek. Zo betrekken we de stad bij haar 30-jarig jubileum.
 
Ben je erbij?
Voetstappen, het Singellooplogo en de oproep ‘Ben jij erbij 4 oktober’ verwijzen naar de jubileumeditie die gelopen wordt op die datum. We kozen onder meer de Grote Markt, finishplaats van de Singelloop, voor de krijtboodschappen. Ook in de Vismarktstraat en de Torenstraat laten we onze krijtsporen na. Ze zijn met een mal en met krijt gespoten, geheel biologisch afbreekbaar.
 
 

Bestel het jubileumshirt
 
Of je nu deelnemer bent of niet, bestellen kun je 'm: het Singelloop jubileumshirt.
 
Hoe
Ga naar het formulier en kies bij ‘Onderdeel’ voor ‘Bestelling loopshirt’. Je kunt je bestelling direct via iDEAL betalen. Je kunt de bestelde shirts vanaf 28 september 2015 afhalen bij Run2Day, Nieuwstraat 33, in Breda.

Welkom bij Run2Day Breda om je in te schrijven
 
Run2Day
Vanaf 1 augustus kun je je ook in de winkel bij Run2Day voorinschrijven 
(Nieuwstraat 333, Breda).
 
Jubileumactie
Iedere 1.000-ste inschrijver krijgt het inschrijfgeld terug! 
 
Update inschrijvingen
Het aantal voorinschrijvingen loopt al in de duizenden! Ruim 3000 mensen gingen je al voor! Ook zeker zijn van een startplek? Ren naar de website  of Run2Day!

Check je agenda
 
6 september Tilburg Ten Miles
Vele startmogelijkheden: van minirun tot 10 mijl (16,1 km) én ’s werelds beste Ladies Run! Schrijf nu in voor dit sfeervolle hardloopevenement via www.tilburgtenmiles.nl.

We zijn op zoek naar jouw mooie verhaal
 
Er was eens...
De organisatie van de Singelloop is altijd op zoek naar mooie verhalen. Loop je voor een goed doel, heb je een mooie Singelloopherinnering of gewoon iets anders tofs dat met de Bredase Singelloop heeft te maken?
 
Post ‘m op de Facebook pagina van de Singelloop. Liefst met een foto of bijvoorbeeld een link naar een website.
 
Wie is jouw held in het verhaal?
 
 

Elke maand een verrassende activiteit, volg ons jubileumjaar!
 
We worden 30 jaar en we trakteren!
Houd je digitale brievenbus in de gaten, wordt vervolgd.
 
Blijf op de hoogte van nieuws, de jubileumactiviteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters. Volg de Bredase Singelloop op TwitterFacebook en Pinterest.
 
Praat mee, deel en upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. 
 
Je bent natuurlijk ook welkom op onze website www.bredasesingelloop.nl