Nieuwsbrief - december 2018

“Sneak Preview: Nieuwe Be-Sync Materieel WebApp!”

In de hedendaagse digitale werkwereld nemen de eisen aan service voor gebruikers en klanten flink toe. Bedrijven hebben de wens om hier zo goed mogelijk op in te kunnen blijven spelen. Bijvoorbeeld met een efficiënte manier voor het verhuren van materieel door het gebruik van webshops. Heeft uw materieelwerf al de mogelijkheid om materieel online te bekijken, bestellen of af te roepen? En is hier al een 1 op 1 integratie gelegd met uw administratie / ERP systeem (bijvoorbeeld: 4PS Construct)?

Momenteel ontwikkelt Be-Sync een nieuwe Office 365 WebApp die onze bestaande webshop in verbeterde vorm gaat vervangen: de ‘Be-Sync Materieel WebApp’. Deze is inmiddels al door de organisaties Hurks Materieel en Klop Verhuur gekozen voor hun online materieeldienst. De
Be-Sync Materieel WebApp wordt volledig schaalbaar op de laptop, tablet en smartphone.

Direct kiezen voor de nieuwe Be-Sync Materieel WebApp?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 

“Samenwerken in projecten, met Office 365”

Integraal Samenwerken in 2019 zal niet alleen meer een werkwoord zijn, maar zal ook een sterk ingeburgerde term in het bedrijfsleven worden. Niet meer weg te denken, eigenlijk de nieuwe norm. Het werken in projecten en het optimaliseren van processen: uiteindelijk vloeit het grotendeels voort uit een goede samenwerking. Bovendien verhoogt een goede (integrale) samenwerking tussen mensen het dagelijkse werkplezier. 
 

Ook het ontwikkelingstempo van de digitale werkomgeving ligt erg hoog. Met Office 365 kan uw bedrijf blijvend profiteren van een zeer flexibel, veilig en gebruiksvriendelijk samenwerkingsplatform. En Microsoft blijft Office 365 continu ontwikkelen. Slechts een kleine greep uit de beschikbare Office 365 diensten waarin het digitale samenwerken volledig tot zijn recht komt: SharePoint, Microsoft Teams en OneDrive.
 

Meer informatie over samenwerken in 2019 met Office 365 in de Cloud?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 

Laatste nieuws

Klop Verhuur kiest voor de
Be-Sync Materieel WebApp
Klop Verhuur is een familiebedrijf, waar u welkom bent voor het huren van hoogwaardig aannemersmaterieel. Ter ondersteuning van het verhuurproces gaat Klop Verhuur gebruik maken van de standaard Materieel WebApp van
Be-Sync.
 
Hurks Materieeldienst kiest de Be-Sync Materieel WebApp
Hurks Materieeldienst kiest voor de Office 365 variant van de Be-Sync Materieel WebApp. Met de huidige technologie- en marktontwikkelingen, is de Hurks organisatie gaan kijken naar een verbetering van de service voor haar (interne) klanten.
 
   

Bekijk hieronder een paar voorbeelden van onze producten

© Copyright Be-Sync B.V. 2018