editie juni 2017
Nieuwsbrief
CAMPANILE BEDRIJVENLOOP 
Samen lekker onderweg!
 
De eerste 100 bedrijventeams staan al weer bijna aan de start van de Campanile Bedrijvenloop. Zijn jullie er dit jaar ook (weer) bij? 
 
Buiten het bourgondische karakter van dit top hardloopevenement met een kleine 19.000 lopers, tienduizenden enthousiaste supporters langs de kant en méér dan 30 bands, DJ's en orkesten is het vooral gezellig sporten en netwerken met collega's en zakenrelaties. Zet dus je beste beentje voor en doe mee aan de Bredase Singelloop 2017!
 
Wat vind je in deze nieuwsbrief:
  • We leggen onze VIP's in de watten!
  • Wie valt er in de prijzen?
  • Trainen met Run2Day
  • Schrijf je nu in!
Heb je tips of suggesties? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl.

We leggen onze VIP's in de watten!
 
Natuurlijk leggen we ook dit jaar onze VIP's weer in de watten. Ja, je leest het goed: de deelnemers van de Campanile Bedrijvenloop zijn onze VIP's!
 
Het Chassé Theater toveren we op zondag 1 oktober om tot hét Sportpaleis. Uiteraard staan er dit jaar ook weer sportmasseurs voor je klaar, kun je gebruik maken van de douche faciliteiten bij Basic Fit en is er ruim voldoende parkeergelegenheid dichtbij.
 
Dit is maar een kleine greep uit het Business Pakket. Nieuwsgierig naar wat we je nog méér te bieden hebben? Kijk voor meer info op onze site!
 
NIEUW in 2017
Volg nu de wedstrijd live in het Chassé Theater. Op een groot scherm in de foyer tonen wij de live beelden van de wedstrijd, zodat je onder het genot van een drankje collega's en relaties over de finish ziet gaan!

Wie valt er in de prijzen?
 
Elke prestatie is er natuurlijk één die gevierd moet worden. Meedoen aan dit hardloopfeestje is belangrijk, maar heel stiekem is winnen toch ook wel leuk. Op iedere afstand maken jij en je collega's kans op de felbegeerde titel 'Winnaar Campanile Bedrijvenloop 2017".
 
Wie waren de toppers van vorig jaar?
Het team van Royal Cosun was het beste op de 5 km, Le Compte mocht goud in ontvangst nemen op de 10 km en de bikkels van AMGEN wonnen de Halve Marathon.
 
Bekijk de winnaars van vorig jaar op de fotopagina van de Campanile Bedrijvenloop! 

Trainen met Run2Day Breda!
 
Heb je plannen om mee te doen aan de Singelloop maar zoek je nog wat hulp bij de opbouw of zoek je misschien wel een stok achter de deur? Train dan vanaf maandag 3 juli mee met het team van Run2Day!
 
Met een op maat gemaakt persoonlijk trainingsschema train je elke 2 weken vanuit het Mastbos en omgeving. De gekwalificeerde trainers kunnen niet wachten om er een heerlijke zomer van te gaan maken met afwisselende en verrassende trainingen. Durf jij de uitdaging aan?  
 
Passende kleding
Nog op zoek naar functionele én mooie hardloopkleding voor jouw team? Ook dan kun je voor een goed advies terecht bij jouw trainingscoach. Vele bedrijven hebben zich al een goed ademend & vochtregulerend hardloopsetje laten aanmeten voorzien van mooie bedrukking. Je wilt als team toch netjes voor de dag komen, nietwaar?
 
Méér info over de trainingen en/of de bedrijfs-hardloopkleding vind je via de links! 

Schrijf nu jouw team(s) in!
 
Trommel je collega's en zakenrelaties op en doe beleef een onvergetelijke dag bij de 32e editie van de Bredase Singelloop door mee te doen aan de Campanile Bedrijvenloop 2017!
 
Schrijf je dus nu direct in!
 
Wil je méér informatie?
Neem dan contact op met Martine van der Linden!

Onze partners: