Click here to view this email in your browser                 Сподели с приятели: 
 
 
Със старта на 2019 всеки бизнес прави равносметка на постигнатите резултати и поставя пред себе си нови цели за растеж и развитие. Тази година изложението Smart Cities (16-18 април, София) за пореден път предоставя на водещи компании B2B платформа за представяне на авангардни решения за сгради, транспорт, инфраструктура, управление на данни и др., които оформят интелигентната визия на градовете. Не пропускайте възможността за директен разговор, обратна връзка и полезни контакти с потенциални партньори и клиенти - изпратете Вашето предварително запитване за участие.

Бързи линкове: Бюлетини      Брошура       Статистика 2018
Паралелни събития: Eнергийна ефективност и ВЕИ, Управление на отпадъци
Организатор: Виа Експо, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/ 512 905, 512 900, 088 679 31 72
 
Абонирайте се за бюлетина ни - най-добрият начин да бъдете навременно информирани за новости и бизнес възможности. 
 
    Присъединете се към групите ни в социалните мрежи

Напомняме ви, че Виа Експо съдейства на български фирми за участие на изложби в други държави. Свържете се с нас при интерес към чужди пазари.
 
АКЦЕНТИ В БЮЛЕТИНА
• Интервю с Александър Савов, управител на Комикон - фирмата  участва за първи път в
Smart Cities.
 • Партньори и медии 

Приятно четене от екипа на Виа Експо
 
 
 
ИНТЕРВЮ
ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА АВТОМАТИЗАЦИЯ ОТ КОМИКОН
 
 Г-н Савов, представете направленията, в които работи Вашата фирма. От създаването на фирмата работим в областта на индустриалната автоматизация – доставяме решения за автоматизация на индустриални процеси и системи, включително проектиране, доставка и изработка на оборудване, монтаж и пускане в действие, гаранционен и следгаранционен сервиз. Имаме и собствено разработени продукти, които намират приложение на пазара. С годините постепенно навлязохме в областта на сградната автоматизация – основно със системи за сградна автоматизация и енергиен мениджмънт. От няколко години работим в областта на домашната автоматизация – това е пазарна ниша, която тепърва ще се разширява и ще представя все по-усъвършенствани решения.
 
Споделете накратко резултатите, които се постигат с телеметричните системи за безжичен контрол и мониторинг на отдалечени инсталации. Отдалечените инсталации много често работят на открито, в места без електрическо захранване. От друга страна, те са част от производствения цикъл и като такива трябва да бъде осигурено наблюдението и управлението им, за да се гарантира гладкото протичане на процесите. Тъй като разстоянията до тях са значителни, не е изгодно прекарването на кабелна връзка между въпросните съоръжения и контролния център. Много често съществуват и допълнителни препятствия – жп линии, реки, асфалтови пътища. Системите за безжичен контрол и мониторинг дават възможност такива отдалечени съоръжения да бъдат наблюдавани и управлявани непрекъснато, без за тази цел да е необходимо непрекъснато човешко присъствие на място. Кликнете тук, за да прочетете цялото интервю
 
  БАИТ най-голямата, представителна и влиятелна браншова организация в сферата на информационните и комуникационни технологии в БългарияАсоциацията обхваща фирми от всички сектори на ИКТ - хардуер, софтуер, системна интеграция, мрежи, телекомуникации, доставчици на Интернет услуги, IoT, Game разработчици и др.
БАИТ работи активно за въвеждането на системите за електронно управление.
  Lighting-Bulgaria.com – Порталът за осветление на България, е информационен източник и уеб медия за осветление в България. Създаден е с цел да обедини, концентрира и систематизира изобилието от информация за продукти, технологии, ноу-хау, услуги за осветлението – системи, решения и приложения, публикувани по един или друг начин в Интернет пространството и в печатните медии у нас и по света.
  a&s Adria – месечно професионално списание за сигурност, предоставящо материали за цялостни решения за бранша. Лицензиран представител е на Messe Frankfurt New Era Business Media за Адриатическия регион. Той обхваща държавите: Босна и Херцеговина, Хърватия, Косово, Черна гора, Република Македония, Словения и Сърбия. www.asadria.com
 
Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тук. Ако не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".