Nieuwsbrief
Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun
 

 editie juli 2020
Beste ,
 
Je hebt het ongetwijfeld als gehoord of gelezen: 4 oktober 2020 is het tijd voor de Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken! En dat betekent dus ook een alternatieve Businessrun in 2020! In deze nieuwsbrief lichten we toe hoe het werkt en hoe je jouw bedrijf kunt opgeven.
 
Voor het eerst ook een nieuwsbrief 'op naam'. Hebben we jouw naam niet goed genoteerd of is deze bij ons nog niet bekend en wordt je daarom aangesproken met Sportvriend(in)? Onderaan deze nieuwsbrief heb je de mogelijkheid om dit aan te passen. Dan gaat het de volgende keer zeker goed!
 
Dit keer een uitgebreide Nieuwsbrief. Maar er is ook veel te melden:
 • Uitleg over de alternatieve Singelloop: Go the alternative way!
 • Run the Businessrun all around the world
 • Informatie voor bedrijventeams
 • Schrijf jouw bedrijventeams nu in
 • Run2Remember loopshirt met jouw bedrijfsnaam?
 • Goed voorbereid aan de start aan teamgear & training van Run2Day
Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via businessrun@bredasesingelloop.nl!

Go the alternative way!

De AMGEN Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken 2020 wordt het op-één-na gezelligste (hard)loopfeestje van Nederland. Want wat is er leuker dan de ‘échte’ versie in het centrum van Breda met alle lopers, supporters en vrijwilligers bij elkaar? 
Maar ook de alternatieve versie wordt een te gek Singelloop feestje!

Net als voorgaande jaren kun je met jouw Businessteam weer uit de voeten op de 5 kilometer, de 10 kilometer, de halve marathon of de Familieloop.

Nieuw dit jaar is de 5 km Walking & Wheeling. Speciaal voor bijvoorbeeld (sportieve) wandelaars, Nordic Walkers, rolstoelers en wheelers.
Klik op deze link voor meer info

Het officiële startschot wordt op 4 oktober aanstaande gegeven om 10:45 uur.
 
 
 

All around the world
 
Het thema van dit jaar is ‘Niet massaal samen, maar samen massaal!’. Dit jaar kun je de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun lopen vanuit jouw eigen woonplaats, of waar je je op dat moment dan ook ter wereld bevindt.

Vanuit de achterdeur van jouw huis of kantoor, alleen of samen met collega’s en/of zakenrelaties loop jij je eigen hardloopronde. Dat kan in de stad, het dorp of het bos. Waar je loopt maakt niet uit, zolang je maar meedoet!

Je hebt dit jaar dus de mogelijkheid om te lopen samen met die klant uit Leeuwarden, een toffe collega uit de vestiging in Spanje of misschien wel die sportieve leverancier uit Canada.
Dé uitgelezen kans om met hen in één team te lopen. United we are strong!
 


 

Beleef de Singelloop als nooit tevoren
 
Deelnemers aan de 5 kilometer, de 10 kilometer en de halve marathon krijgen een persoonlijke GPS-gestuurde tracking app. Daarmee registreren we de gelopen afstand en tijd van jou en jouw teamleden voor de eindklassementen van de Businessrun. 
Maar er is méér!
 
De Tracking app werkt via jouw telefoon of via een sporthorloge. In het laatste geval kun je de resultaten na afloop snel en gemakkelijk uploaden, zodat je in de einduitslag wordt opgenomen. Als je dat wilt kunnen supporters en niet-deelnemende collega's jouw verrichtingen live volgen. Waar ook ter wereld!

Speciaal voor alle deelnemers ontwikkelen we dit jaar de Singelloop 2020 Experience App. Die loopt alle afstanden met je mee en laat je het gevoel van een normale Singelloop ervaren: het gejuich en de aanmoedigingen, de bands langs het parkoers én de motiverende teksten van onze speakers Frans en Frans!
 
Je kunt de app (geschikt voor Android en iOS) gebruiken in combinatie met jouw telefoon. Je kunt gewoon luisteren naar jouw eigen muziek, maar je wordt natuurlijk wel zo af en toe verrast!
 
Waar je dus op 4 oktober ook bent: Breda is altijd dichtbij!
 

 

Informatie voor bedrijventeams  
 
Normaal gesproken is het Chassé Theater het thuishonk van de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun. Helaas is dat dit jaar geen optie. Om toch een beetje het gevoel van de ‘normale’ Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun te kunnen ervaren heeft ons team een gaaf alternatief bedacht!

We hebben voor deze unieke editie een bijzonder startnummer ontwikkeld. Zoals je van ons gewend bent, ontvangen Businessrun deelnemers zowel hun bedrijfsnaam als hun eigen naam op het startnummer. Ook ontvang je als deelnemer dit jaar de unieke herinneringsmedaille. Klik hier voor de sneak-preview.

Enwat dacht je van:
 • een speciaal Businessrun Startpakket met ludieke items voor de start bij jouw bedrijf;
 • het Alternatieve Businessrun Afterborrel pakket om samen te toosten op jullie prestatie;
 • een rijkgevulde digitale Goody Bag vol leuke aanbiedingen;
 • ons persoonlijk digitaal Aftermagazine met de eindtijd en sfeerbeelden;
 • gratis deelname voor de Team Captain aan de Captainsborrel op 27 augustus 2020;
 • Run2Day hardloopclinic voor het hele team op een nader te bepalen datum;
Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen aan jullie inschrijving aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun. Kijk voor alle details op de speciale pagina op onze website!
 
 

Schrijf jouw team(s) nu in!  
 
De inschrijvingen voor deze unieke editie zijn geopend! Schrijf dus snel jouw businessteam(s) nu in voor de eerste alternatieve Bredase Singelloop, op zondag 4 oktober 2020!  

Jouw team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf lopers. Elke loper binnen een team loopt dezelfde afstand. Het mag een damesteam, herenteam of gemengd team zijn. De uiteindelijke teamtijd is de gemiddelde tijd van de eerste drie lopers die over de finish komen.

Ondanks (en misschien wel juist door) de rare tijden waar we momenteel in leven, wordt deze alternatieve editie van de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun, een bijzondere editie die je niet wil missen!
 
Inschrijven dus, dan is jouw deelname verzekerd en staat jouw bedrijfsnaam als één van de eerste op onze speciale Businessrun Deelnemerspagnina 2020.
 
De namen van de individuele lopers kun je ook later nog wijzigen indien nodig.
Schrijf jouw team(s) nu in via deze link. Inschrijven is mogelijk tot en met 16 september!
 
Ben jij er bij?
 

Het Singelloop Breda Run2Remember loopshirt 2020! 
    
Bij een bijzondere editie hoort ook een bijzonder shirt. Dat hebben we gevonden in het ontwerp van Bredanaar Johan van der Schoof.
   
Het shirt heeft als thema ‘Run2Remember’ en refereert aan het jaar waarin de wereld te maken had en heeft met het coronavirus. Wij dragen dit shirt op aan de zorghelden die er voor ons allemaal waren op het moment dat we het in Breda & Omstreken het hardste nodig hadden!
 
Verkrijgbaar in zowel dames als heren pasvorm. Van elk shirt gaat € 5,- naar het goede doel van dit jaar: Vrienden van Amphia. Benieuwd naar het bijzondere verhaal achter het shirt? Of benieuwd hoe jij aan het shirt komt? Klik dan snel door...
 
Wil je het unieke logo verwerken in jouw teamshirt? Of wil je jouw naam of logo laten drukken op dit shirt zodat je als bedrijf herkenbaar bent én het goede doel steunt?
  

Do it your way met Run2Day 
  
Ondernemen is vooruitkijken. Om optimaal voorbereid aan de start te staan voor de Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken 2020 ben je bij Joan en Ilse aan het juiste adres.
   
Of het nu gaat om een paar puike loopschoenen precies afgestemd zijn op jouw voeten, om toffe teamkleding, trainingsadvies of een loopclicin: Run2DayBreda is the place to be!
 
Inmiddels al jarenlang een trouwe partner van ons evenement en de naamdrager van de wedstrijdloop op de Halve Marathon. Ook dit jaar staat het team in de Nieuwstraat te Breda voor jullie klaar om een passend advies te geven voor de individuele én de teamvoorbereiding.
  

Onze partners: