Nieuwsbrief week 26
 
Yes! De trossen gaan weer los!
 
Na een lange winterstop vaart de Sanne Sophia op zondag 5 juli uit voor haar eerste vaartocht van dit seizoen. Zondag onder Zeil met een bezoek aan Pampus staat op het programma. Ter bescherming van bemanning en passagiers zijn er maatregelen genomen aan boord om de veiligheid van alle opvarenden te garanderen. Het schip is aangepast volgens de richtlijnen van de branchevereniging BBZ en het RIVM. Wil je ook genieten van wind en zeilen? Maak dan snel je reservering want in de huidige situatie kunnen er minder passagiers per tocht mee varen.
 

 
Vaar mee met de Sanne Sophia met tijdelijk 2=1
 
 
Heerlijk genieten van een dag onder zeil! Neem plaats op het ruime dek of in de riante salon, de bemanning zorgt ervoor dat het
jou en je medepassagiers aan niets ontbreekt. Profiteer van 50% korting op de tocht door de volgende code te gebruiken in onze webshop: DMZ2020BK. De Sanne Sophia vaart vanaf 5 juli elke zondag uit.
 
 

 
Onze website is vernieuwd
 
 
We hebben een nieuwe website en daar zijn we blij mee. Zo hebben we het makkelijker gemaakt om een tocht te boeken, en is de informatie over onze tochten nóg overzichtelijker geworden. Benieuwd naar onze website? Bekijk de site door op de afbeeling hierboven te klikken. 
 

 
25.000 handtekeningen voor de Hollandsche Zeilvloot!
 
Tijdens een actie op 9 juni jl. zijn er 25.000 handtekeningen ingezameld om de Hollandsche Zeilvloot te redden. Volgens de initiatiefnemers is het belangrijk dat er een noodfonds komt om de vloot te kunnen behouden. Tijdens de actie kwamen 175 samen om letterlijk voor pampus te liggen. Een geslaagde actie vinden wij. Het nieuws heeft de nodige aandacht gekregen en is wereldwijd opgepakt. Lees hier meer over de aandacht die de actie gekregen heeft. 

Informatie en reserveringen

Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.

 

 
 
Tel. +31-(0)294 - 271 561