Hej,
 
I helgen var jag på garn- & broderifackhandelns mässa och spanade på nya garner och trender inför höstsäsongen. Det fanns mycket fint och spännande, men en hel del nyheter hinner komma redan nu till sommaren, så det finns mycket att se fram emot :) 
  
Vår senaste nyhet, den danska Pimabomullen, har snabbt blivit mycket populär. Den passar finfint till sommarens mjuka babyplagg men även till vuxenplagg som tunna sommarlinnen eller tröjor och sjalar. Kom in och känn på garnet och se alla fina färger!
 
I kväll är det dags för stickcafé igen, hoppas vi ses! 
 
  
REA i fyndkorgen!
Nu kan du fynda det trevliga sockgarnet Fame Rand för 89 kr istället för ordinarie pris 125 kr per 100g. Kvaliteten utgår så passa på!
I Fame Rand kan man till exempel sticka sådana här mysiga långstrumpor...
 
Vi har även några färger kvar i strumpgarnet Arwetta som nu kostar 10 kr/50g istället för som förr 55 kr.
 
AKTUELLA KURSER & AKTIVITETER
 
FAVORIT I REPRIS:
Virka amigurumi - lär dig virka figurer
Torsdag 10 maj kl 18.30 - 21.00
Att virka små figurer, så kallade Amigurumi, har blivit omåttligt populärt. Det är inte så konstigt eftersom de små sötnosarna finns i alla möjliga former och färger – bara fantasin sätter gränserna för vad du kan skapa med garn och virknål. På den här kursen går vi igenom grunderna i tekniken, hur du virkar runt, ökar och minskar och vi övar på de moment som ingår i att skapa en figur. Kursledare är Annika Messing, författare till succéboken Välkommen till virkligheten.
Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här!
 
 

 
Stick- & virkcafé torsdag 19/4 kl 17.30 - 19.30
Ta med din stickning eller virkning och slå dig ned en stund och umgås med likasinnade. Kaffe/the, smörgås och kaka kostar 30 kr. Ingen föranmälan behövs. Varmt välkomna!
 
 
  
 
Nya modeller från Hanne Falkenberg
Det har kommit tre nya modeller i Hanne Falkenbergs nya garn Sophistica, som är en blandning av lin och bomull. Samtliga finns för beställning som materialsatser. Garnprover och färgkarta finns i butiken. Klicka på respektive bild för att läsa mer om modellerna på Hanne Falkenbergs egen sida.
 
 
 Priser:   Bits  995 kr  -  Stil 950 kr   -  Steps 950 kr
 
   
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15