Innehåll
 
- Tänk nytt
- Underbart klipp
- Nyheter
- Recept
- Coreövning
 
Klicka på bilden för att se ett roligt videoklipp
Sensmoral: tro inte att allt du ser är sant.
 
Citatet
 
If you wait, all that happens is that you get older.
 
Mario Andretti - F1 världsmästare 1978, vinnare av Champ Car som 53 åring.
 
Skjut inte upp till morgondagen vad du kan göra idag, så kommer du att må bättre och känna dig mer nöjd med dig själv.
Tänk nytt - öka chansen att lyckas
En sak man borde fundera på effekten av är det här med slutspelsskägg. Det fungerar ju inte! I årets slutspel i ishockey fungerade det inte för 7 av 8 lag. Rent statistiskt så har du bara 12,5% chans att vinna om du kör med slutspelsskägg. De lag som i år förlorade trots att de anlade skägg kanske nästa år skulle testa en ny väg och komma välrakade till varje match.
 
Hur gör du, kör du på i gamla hjulspår? Om du gör det och inte får de resultat du vill borde du stanna till och se om det finns andra mer utvecklande vägar att ta för att nå dina mål och må bra?
 
Sedan det senaste nyhetsbrevet har jag fått prata om Lucky Loser i både TV, radio och fått den recenserad i tidningar. Lär mer på www.personbasta.se/nyheter.htm
 
Vinnarsallad
 
Det var namnet som en deltagare spontant gav denna sallad efter en MATeMATikföreläsning. Nedan ser du ingredienserna.
 
Riv en morot och en palsternacka, hacka ca 50 gram spenat och häll i 1 dl russin och 1/2 halv dl pumpakärnor. Avsluta med att hälla över lite rapsolja och strö över  flingsalt.
 
Coreövningen - Anti doodle
 
Om du sitter framför en dator hela dagarna är detta övningen som motverkar de framåtlutande axlarna och den rundande rygg som många får av att sitta stilla och framåtlutad i en position allt för länge. Övningen är inte svår eller speciellt jobbig så alla kan göra den.
 
Ligg på golvet med hakan i golvet, börja med att med korsryggens hjälp lyfta upp din överkropp så långt du kan. När du inte kommer längre sätter du i händerna och trycker upp dig en bit till. När du trycker dig upp ska det du känna att dina höftböjare lyfts från golvet och att axlarna åker bakåt. Håll någon sekund i toppläget innan du går ner till startpositionen igen. Kör denna övning varje dag så slipper du att få ostbågehållning.
 
 
Skapa en bra dag,
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i juni månads nyhetsbrev, vill du kontakta mig innan dess når du mig på något av följande:
 
0768-147080
Personbästa Förlag & Event AB  www.personbasta.se