Click here to view this email in your browser
 
Hej,
 
Vi jobbar på med ombyggnaden av lokalen och det går framåt :) Vi kommer dock att behöva ha stängt även under nästa vecka, eftersom vi passar på att också lägga in nytt golv nu när vi ändå tömt hela butiken. 
Beräknat öppningsdatum är alltså måndag 12 maj. Varmt välkomna då :)
 
Det är mycket jobb med att riva väggar och det dammar som bara den, men allt garn väl skyddat och inpackat på lagret. Jag kan lova er att när dammet väl har lagt sig och allt är på plats igen så kommer det att bli toppenbra! Den som väntar på något gott...
 
Jag vill verkligen passa på att tacka för all glada tillrop och uppmuntrande kommentarer kring vår utbyggnad. Det är otroligt kul att märka att butiken betyder mycket för så många av er, och jag är verkligen tacksam över att ha så himla härliga, glada och positiva kunder :) Tack ska ni ha! 
 
Boka in vecka 22 - sista veckan i maj - då blir det stor GARNFEST!
 
Om knappt en månad ställer vi till med stor garnfest! Med ny större butikslokal och 4-årskalas för butiken har vi såklart extra mycket att fira!  Håll ögonen öppna för spännande nyheter, erbjudanden och aktiviteter hos oss och i andra små garnbutiker runt om i landet sista veckan i maj!
Läs mer om evenemanget på bloggen http://garnfesten.wordpress.com/
 
  
Stickcafédags igen :) 
 
Söndag 11 maj kl 14-16 har du chansen att sticka eller virka tillsammans med likasinnade och samtidigt njuta av gott fika. Kristinehovs Malmgård ligger vid Hornstull, nära Högalidskyrkan och adressen är Kristinehovsgatan 2.
 
  
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
måndag kl 11-18
tisdag kl 11-19
ons, tors, fre kl 11-18
lördagar kl 11-16
söndagar och helgdagar stängt
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!