______________________________________________________

20 mei 2020 – nummer 448

 

God onder ons (200517)


God onder ons
Waar is God? Die vraag werd zondag gesteld. God is mens geworden, werd een van ons. Hij lijdt en viert mee. God is onder ons. Dit heb ik getoond door de nimbus (lichtkrans) om het hoofd van de personen op de afbeelding. Mensen zoals u en ik, artsen en patiënten, jonge en oude mensen, man en vrouw. God met ons. (A4-formaat, (kranten)papier en acrylverf).

Voor reacties: Jolien@pknzeistwest.nl

 

Pinksterpuzzeltocht – het is bijna zover!

Afbeelding met tekening
Automatisch gegenereerde beschrijvingJammer, nog even geen Kinderkerk, Basiscatechese, Eigenwijze zonder digitale media. En ook geen kerkdienst, gespreksgroep of vergadering in 1 ruimte.

Maar hoera! Het is bijna zover. We mogen een speurtocht doen op veilige 1,5 meter afstand! En iedereen kan meedoen.

Op 1e en 2e Pinksterdag hangen bij 12 adressen posters voor de ramen met daarop een voorwerp. Noteer de eerste letters en maak er een zin van. Die kun je dan tot uiterlijk woensdag 3 juni insturen. E natuurlijk kun je er ook een creatieve uitwerking bij doen.

Alle voorbereidingen zijn klaar.

In de nieuwsbrief van zaterdag en op de website vind je dan de deelnameformulieren,de route en alle andere benodigde informatie.

Dus zet het in je agenda. Weer iets om naar uit te kijken.

 

 

Samen Zeist-West: onze eigen “Keek op de week” 6

“Moederdag”: een dag waarop we meer dan anders erbij stil stonden wat onze ouders voor ons betekenen of betekend hebben… en daarover zijn zodoende in de Keek op de Week weer bijzondere verhalen te lezen! Deze vijfde editie is in te kijken en/of te downloaden [5.225 KB] op de website van Zeist-West.

Voor de zevende editie van Samen Zeist-West willen we stilstaan bij ‘Feesten’. Heeft u, heb jij nog een feest meegemaakt dat niet kon doorgaan volgens de oorspronkelijke planning? En wat dan: toch vieren of maar uitstellen tot later? Feesten zijn vaak ook bij uitstek momenten dat je dankbaar bent voor wat je hebt bereikt of ontvangen. Waarvoor bent u, ben jij dankbaar?

Vertel er iets over met een foto en/of korte tekst, stuur dat naar 
samenzeistwest@yahoo.com - en wij maken er weer een PDF van. U kunt uw bijdrage (foto, tekst of tekening) uiterlijk maandagmiddag 25 mei, 17.00 uur insturen.

Uiteraard zijn ook andere bijdragen van harte welkom: een gedicht, wat regels uit een lied, een eigen schilderij of tekening, een foto van de bloesem in de tuin... En misschien kunnen de kinderen een paar mooie tekeningen maken of een foto van iets dat ze graag doen? Zo werken we samen aan een gemeentedagboek dat u straks kunt kopen als herinnering aan deze periode. De opbrengst van de verkoop gaat dan uiteraard volledig naar Zeist-West en zal worden gebruikt voor de inrichting.

We verheugen ons op alle bijdragen! Hartelijke groet,
Anke de Jong-Koelé, Coby Pos en Daniëla Postma

 

Bij de vieringen

Op zondag 24 mei wordt de viering weer vanuit het Kerkelijk Centrum uitgezonden. Voorganger is dan Tineke Dronkert. (U kunt de liturgie hier [543 KB] downloaden)

De viering van Hemelvaartsdag gaat niet door.

Ook de viering van 1e Pinksterdag wordt uitgezonden vanuit het Kerkelijk Centrum Zeist-West met als voorganger Tineke Dronkert.

De vieringen worden uitgezonden via Kerkomroep en YouTubekanaal van Zeist-West. U vindt de juiste links op onze website en in de Nieuwsbrief van zaterdag.

 

 

Sluitingstijd kopij

De sluitingstijd voor kopij voor de website en de Nieuwsbrief is op donderdagavond 20:00 uur.
Stuur uw berichten aan 
publiciteit@pknzeistwest.nl.

 

http://www.pknzeistwest.nl/images/pl462.gif

http://www.pknzeistwest.nl/images/pcp.gif

 

http://www.pknzeistwest.nl/images/pdot.gifWijkgemeente 

http://www.pknzeistwest.nl/images/pdot.gifKerktaxidienst 

http://www.pknzeistwest.nl/images/pdot.gifWijziging E-mail adres? Geef het door! 

http://www.pknzeistwest.nl/images/pdot.gifKopij Insturen 

http://www.pknzeistwest.nl/images/pdot.gifCollectebonnen bestellen 

http://www.pknzeistwest.nl/images/pdot.gifPrivacyverklaring