Beste
 
Klein ITALIE IN
SANTPOOORT - NOORD

 
Beleef, proef en ervaar Italië!!!
 
Op zaterdag 29 september werken wijnhuis en ten Bilt en Pasta Casa samen om u het wijn en spijs nivo van het heerlijke Italië te laten beleven.
Uit Italië komen enkele wijnproducenten om u te laten proeven van deze heerlijke en smaakvolle wijnen. Natuurlijk kunnen deze producenten u als geen ander uitleggen op wat voor speciale manier ze deze wijnen maken en wat voor smaken u kunt aantreffen in deze wijnen. U krijgt alle gelegenheid om niet alleen de wijnen te proeven maar ook een uitleg te krijgen over het gebruik van de druiven en de kneepjes van het vak.
 
bij Pasta Casa kunt u deze wijnen combineren met heerlijke gerechten uit de betreffende regio, buiten voor de winkel worden er al kleine proeverijen voor u gemaakt en in onze kookstudio kunt u dit nog een rustig overdoen. Dus ook hier genoeg om u te laten verassen met passende gerechten uit dezelfde regio’s als dat u fantastische wijnen proeft
 
Kortom wij brengen voor u op 29 september een klein stukje Italië naar Santpoort Noord, als u met een zonnig humeur langskomt om dit te beleven en te proeven dan kan het niet meer stuk.
Natuurlijk zijn de proeverijen, de uitleg en de sfeer geheel gratis, maar om het voor u compleet te maken hebben wij ook zeer interessante aanbiedingen tijdens ons Italie in het klein.
 
Hou onze Facebook en onze nieuwsbrief in de gaten dan brengen wij u straks nog meer op de hoogte van onze aanbiedingen en acties

        

PASTA CASA KOOKSTUDIO

Ons najaarsprogramma biedt nog ruimte voor de open inschrijvingen, dus twijfel niet langen er beleef een TOP avond, inschrijven kan al vanaf 1 persoon, leer, proef, beleef en bereid je eigen topgerechten, vier gangen inclusief drankjes voor maar 69 euro.
Ben je met een groep vrienden, vriendinnen, collega’s of andersoortige geestverwanten, boek dan gewoon een hele avond voor jezelf, je maakt dan zelf een keuze in het menu en hebt de hele kookstudio met kok tot je beschikking. Een gereserveerde avond kan al vanaf 8 personen, vraag naar onze mogelijkheden. Klik hier voor meer info
         
 

PASTA CASA CLINICS
 
 
Ook in het najaar weer zeer leerzame korte kookclinics. Op de zaterdagmiddag gaan wij met u aan de slag in onze kookstudio. deze middag is gericht op één onderwerp en uiteraard genieten van het bereide na afloop.
Wat dacht u ervan voor maar 39 euro leren wij u de kneepjes van bijvoorbeeld een fantastische rissotto, of natuurlijk onze topper verse pasta maken, platte en natuurlijk gevulde ravioli’s of misschien een clinic anti pasti’s om al uw vrienden te verrassen met een tafel vol gezelligheid en heerlijkheden.
Een Pasta Casa clinic is dus de korte en leuke kookcursus 
 
 
        PASTA CASA WEEKMENU       

Iedere week presenteren wij een compleet menu voor 2 personen van 10 euro, de ene week moet u iets meer koken en bereiden en de volgende week is het weer iets minder, maar het is altijd verrassend, lekker, gezond en natuurlijk iedere week anders.
Help ons nu ook om leuke en verrassende menu’s te maken. Maak uw eigen weekmenu en als die van u gekozen wordt dan krijgt u natuurlijk als eerste dat weekmenu geheel gratis met een fles prosseco. Mail ons uw suggestie of ga naar facebook/pastacasaonline like ons en doe gelijk mee!!!
 
 
 
FACEBOOK
 
 
LET OP! Dit mag u niet gaan missen, voor al onze likers hebben wij in september, oktober en november een leuke en interessante aanbieding, dus twijfel niet langer, like ons en wij like’en u met gelijk een zeer interessante kortingsbon terug. Daar hoeft u dus bijna niets voor te doen!
Naast deze leuke aanbiedingen die iedere maand gaan komen is het natuurlijk gewoon ook ontzettend leuk om lid te worden van de Pasta Casa familie, deel uw Italië ervaring op culinair gebied, geef aan welk product u in Italië zo lekker vond en zo graag in Nederland ook zou willen kopen en wij gaan aan de slag voor u!!
 
 

                               
 

Website                 
 
Neem een kijkje op onze nieuwe website:
 
     
Kookstudio
 
12 oktober      La Cucina Toscane
 
27 oktober      voor de KIDS....
                         Pasta maken (€ 19,-)
 
9 november    La Cucina Sardinië
17 november  Pasta Workshop (€ 49,50)
24 november  Giro di Cucina Italiana
 
7 december     La Cucina il Mercato

Catering
 
Laat Pasta Casa
Santpoort uw
catering verzorgen


Producten

 
Vijgenazijn
Olieen en azijnen uit het vat
200 ml
€ 5,95
 
 
Oilo Dóliva al Rosemarion
Giaani caloguri
250 ml 
€ 9.95
 
 Volg ons:             

   
 
Contact:                 
 
Pasta Casa
Hoofdstraat 261
2071 EN Santpoort-Noord
023-5492506
info@pastacasa.nl