NIEUWSBRIEF
Jaargang 18 - Nummer 5 - Mei 2020
 

 

Het Coronavirus in Spanje

Sinds de vorige Nieuwsbrief is er in Spanje veel vooruitgang geboekt in de strijd tegen het Covid-19 virus. Ondertussen is de de-escalatie begonnen, die gepland is in 4 Fases: Fase 0 t/m Fase 3. Elke Fase biedt steeds een beetje meer vrijheden binnen de lockdown.

Ondertussen zit elke regio inmiddels minstens in Fase 1, maar de provincie Almería, waar het NICLA-kantoor gevestigd is, ging al naar Fase 2. Per regio of provincie wordt er gekeken naar het aantal besmettingen, overledenen en genezingen alvorens de overheid besluit of er overgeschakeld kan worden naar een nieuwe Fase.

Grenzen open
Premier Pedro Sanchez heeft tevens aangekondigd dat de grenzen voor toeristen vanaf juli weer open zullen gaan. De exacte datum is op dit moment nog niet bekend en ook de voorwaarden waaronder de grenzen open zullen gaan, is nog niet bekend gemaakt. In elk geval heeft hij wel gezegd, dat het tussen de afzonderlijke landen onderling afgestemd zal worden, zodat toeristen het virus, dat wellicht nog in een bepaald land aanwezig is, niet meebrengen naar Spanje.

Omdat het nieuws en de daarbijbehorende regels zeer snel op elkaar volgt en de nieuwe regels vaak oudere vervangen, heeft NICLA een uitgebreid blog geschreven dat steeds verder wordt aangevuld. Op deze manier kunt u op de hoogte blijven en vorm het straks, als deze Corona-crisis achter de rug is, een mooie terugblik op een historische gebeurtenis.

NICLA heeft dus geschiedenis geschreven, terwijl het gebeurt!

Lees het hele verslag >>
 
 
Nieuw bij NICLA!
360° Virtuele Bezichtigingen: Thuis huizen kijken...

Hoewel er al vaker over werd gedacht om virtuele bezichtigingen te gaan gebruiken, was het er tot nu toe niet van gekomen. Bij gebrek aan tijd kon er niet voldoende onderzocht worden wat de mogelijkheden zijn om deze tours te presenteren. Er moest eerst uitgebreid gekeken worden hoe een en ander op de juiste manier in elkaar gezet dient te worden en wat de te volgen work-flow is. Nu er, dankzij de lockdown in Spanje, voldoende tijd is om een en ander uit te werken en te testen, heeft NICLA besloten deze zeer waarheidsgetrouwe 360°-tours te gaan gebruiken.

Via deze virtuele bezichtigingen 'loopt' u zélf in uw eigen tijd, op eigen tempo en vanuit uw eigen omgeving door de gewenste woning(en). U kunt overal letterlijk rondkijken, zodat u een zeer goede eerste indruk krijgt. Een dergelijke bezichtiging in combinatie met de normale foto's en de video van de woning geven een compleet beeld van zowel de woning als de omgeving. Op deze manier bent u nóg beter voorbereid als u uiteindelijk naar Spanje komt om de geselecteerde woningen ter plaatse te bekijken.

Lees verder en probeer het zelf >>
 
 


Klik op de foto voor een kijkje achter de schermen bij
de opnames voor een 360° virtuele bezichtigingstour!
360° foto's; een kijkje achter de schermen

Een 360° Virtuele Bezichtigingstour is een geweldige manier om op afstand een woning te bekijken.
U 'loopt' als het ware via uw smartphone, tablet of computer op eigen tempo door de woning en kunt overal letterlijk rondkijken.

Sinds NICLA deze service aanbiedt, wordt er al heel veel gebruik van gemaakt en zijn potentiële kopers zeer enthousiast over deze nieuwe manier van huizen kijken, die eigenlijk uit nood geboren is omdat er uitsluitend bezichtigingen mogen plaatsvinden binnen de provincie met kijkers uit dezelfde provincie.

Veel mensen vroegen zich af op welke manier een dergelijke virtuele bezichtiging gemaakt wordt, dus vandaar dat NICLA u een kijkje achter de schermen biedt om te zien hoe dit werkt.

Bekijk de video hier!
 
 

Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.