Click here to view this email in your browser
Hej,
 
Plötsligt kom snön och man blir påmind om att det inte är för sent att sticka vantar och mössor för den här säsongen. Är du mer sugen på något med mer vår- och sommarkänsla så har vi flera sköna kvaliteter i lin, silke och bomull.
 
Garnstudio Drops Design har nyligen börjat lansera sin senaste kollektion för våren och sommaren 2015, med gratis beskrivningar på webben, där finns några godbitar - ta en titt och se om något faller dig i smaken!
 
 
Vi har fler kurser på gång såklart, denna gång är det en återkommande favorit som snabbt blev fullbokad förra gången, och en alldeles ny kurs i något många av er frågat efter - hur man skapar sitt eget tröjmönster!
Vill du ha en plats så snabba på med din anmälan, antalet platser är begränsat :)
 
  
Kursfavorit i repris:
Dubbelstickning!
Onsdag 11 februari kl 18.30-21.00
 
Dubbelstickning är en rolig teknik där du stickar framsidan och baksidan av arbetet samtidigt, med två olika färger. Resultatet blir två rätsidor med spegelvända motiv. Tekniken lämpar sig särskilt väl för t.ex. mössor, väskor, halsdukar, filtar, dynor eller grytlappar. Vi går igenom grunderna i tekniken genom att sticka några provlappar. Om du sedan vill kan du börja på ett lite större projekt. Kursledare är Ivar Asplund.
 
Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här!  
 
 
 
 
Ny kurs:
Gör ditt eget stickmönster!
Tisdag 17 februari kl 18.30-21.00  

Har du svårt att hitta stick­beskriv­ningen till just den där tröjan du vill göra? Du vet antagligen precis hur du vill ha den, men trots att du tittar på massor av modeller känns ingen riktigt rätt. Så gott som dagligen möter vi kunder som vill ha hjälp att hitta en egen modell, skaparglädjen finns där men man kommer inte riktigt igång.
Nu ger vi dig möjligheten att skapa ditt alldeles egna stickmönster! Kursledare är Bee Thufvesson.
 
 
  
Dags för Stickcafé igen!
På söndag 8 februari är det åter dags för Kultursöndag och stickcafé på Kristinehovs Malmgård.
Kl 14-16 kan du njuta hembakt fika och trevligt garnrelaterat sällskap.
 
Ingen föranmälan behövs, medtag kontanter för köp av fika. Adressen är Kristinehovsgatan 2, närmaste t-bana är Hornstull.
 
Kommande stickcafédatum under våren är följande söndagar:
8 mars
12 april
och tiden är kl 14-16
 
 
Merino 120 i massor av färger!
Vi har några nya färger i den mjuka merinoullen från Lang, Merino 120. Det här är en av fyra hyllor, det blev ett riktigt godisfack med mycket färgglädje! Nu har vi över 30 olika färger i denna mjuka och lättskötta merinoullen som passar utmärkt till både barn- och vuxenplagg. Ett nystan är 50 g, 120 m och kostar 59 kr.
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!