"Romeinen 12:2  En wordt niet gelijkvormig aan deze wereld, maar wordt hervormd door de vernieuwing van uw denken (waarheidsbeleving), opdat gij moogt erkennen wat de wil van God is, het goede, welgevallige en volkomene."
 
Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Met trots en dankbaarheid mag ik je mijn nieuwste video cursus aanbieden. Ik heb hier de afgelopen maanden toen het wat rustiger was hard aan gewerkt.
Mijn eerste cursus/programma 'De helende reis met Jezus' heb ik gemaakt na een openbaring die God me heeft gegeven. Deze helende reis met Jezus vormt nog steeds de basis van mijn coaching. Het behandelt het fundament van waaruit we mogen leven. Verankert in Gods onvoorwaardelijke liefde. Daarin ligt de focus op herstel identiteit vanuit de bron. Het is een algemene basis die ik iedereen kan aanbevelen. Het gaat over zijns niveau. Je bent ontstaan vanuit Gods liefdesverlangen. Maar God heeft je geschapen via je ouders. Herstel van identiteit kan ook alleen door te kijken naar je relatie met God en je ouders waar je vandaan komt.
Deze helende reis met Jezus kun je online volgen of via een traject in mijn praktijkruimte.
De afgelopen jaren heb ik echter nieuwe inzichten ontvangen om specifieke negatieve emoties en gedachten waar je jarenlang meer worstelt tot heling te brengen door deze gedachten en emoties te volgen naar de onderliggende kern en daar Gods helende liefde en bevrijdende waarheid in uit te nodigen.
Dit blijkt een heel krachtige en doeltreffende methode te zijn die ik regelmatig inzet tijdens mijn consulten als er hardnekkige emotionele blokkades of negatieve gedachten zijn.
 
Nieuwe online cursus: Herstel negatieve gedachten en emoties.
Negatieve gedachten en emoties kunnen heel veel zegen tegenhouden in ons leven en ons enorm belemmeren in onze vrijheid.
In dit programma help ik je om samen met Jezus naar de onderliggende verborgen overtuigingen te gaan van waaruit ze ontstaan.
Want alleen in die laag waarin ze ten diepste ontstaan, kan blijvende en diepgaande genezing plaatsvinden.
Vechten tegen gedachten en emoties geeft alleen ophoping van spanning en vaak extra schuld en frustratie.
Je kunt nu zelf samen met Jezus aan de slag om de negatieve patronen, waar je al heel je leven mee worstelt in gedachten en/of emoties, aan te pakken en te doorbreken. Als je eenmaal weet waar ze ten diepste vandaan komen kun je daar Gods bevrijdende Waarheid tegenover zetten en tot vrijheid komen.
Ga via deze link gelijk naar de cursus.
https://cursus.agapecoach.nl/courses/herstel-negatieve-gedachten-en-emoties/
Wil je eerst nog wat meer weten hoe deze werkwijze werkt? Bekijk dan even onderstaande video waarin ik het nog wat dieper uitleg.
https://youtu.be/mr7U52V8MEQ
 
Samenvatting bijeenkomst Leven in Gods vreugde. 8-6-20
Onderstaande video is een samenvatting van de bijeenkomst van afgelopen maandag.
Het was een mooie avond en het was heel fijn elkaar weer te ontmoeten na maanden vanwege de corona crisis.
We hebben de stoelen netjes 1,5 meter uit elkaar gezet waardoor deze bijeenkomst mogelijk was volgens de corona regels.
De volledige lezing is te zien via de ledensite zie https://samen.leveningod.nl/conversations/video-verslag-lezing-9-6-20-leven-in-gods-vreugde
Je kunt daar ook de PowerPoint van de avond downloaden.
Onderstaande samenvatting geeft een goed beeld.
https://youtu.be/EQJHZPjGMsA
 
Voordat de lezing begon heb ik een diavoorstelling gedraaid van natuurfoto's die ik dit voorjaar heb gemaakt. Ik heb deze via Windows automatisch tot een filmpje laten maken. (wist niet dat dit kon, pas ontdekt)  En zal deze voor de liefhebber hieronder neer zetten. Het bevat foto's en filmpjes van schitterende natuuropnamen. De vogelgeluiden die er onder staan heb ik eerder opgenomen. Het is puur natuur waarin je God kunt ontmoeten. Zijn schoonheid, almacht, creativiteit, wijsheid, tederheid en zelfs humor.
https://youtu.be/rresQVcgZho
 
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,
 
Robert van Mierlo
https://agapecoach.nl/