NIEUWSBRIEF
Jaargang 17 - Nummer 9 - Oktober 2019
 

  


Begeleiding bij de aankoop van uw Spaanse woning

Als u op zoek bent naar een Spaanse woning of wellicht al op het punt staat om de volgende stap te zetten, namelijk de bezichtiging(en) ter plaatse, dan zult u ervaren hebben, dat deze procedure van zoeken, vinden en daarna aankopen in Spanje anders verloopt dan in Nederland en België. Niet alleen de voor velen nog onbekende taal, maar zeker ook de wetten en regels die anders zijn dan u gewend bent, zorgen voor veel vragen en onduidelijkheden. Dat is dan ook exact de reden waarom u voor een probleemloze aankoop een professionele makelaar in dient te schakelen.

Voor de kosten hoeft u dat in elk geval niet te laten, want…in de meeste gevallen is deze volledige begeleiding voor u, als koper, geheel gratis!

Lees verder >>

 
NICLA's YouTube-kanaal groeit steeds verder

Na de uitbreiding van het YouTube-kanaal van NICLA zijn er veel belangstellende kijkers bijgekomen en abonneren meer en meer mensen zich. Op die manier blijven ze op de hoogte van alle nieuwe video's, zowel over tips uit de regio en te bezoeken plaatsen als van het woningaanbod en algemene informatie over het Spaanse leven.

Hieronder weer een aantal nieuwe video's en als u de laatste ontwikkelingen wilt blijven volgen, overweeg dan eens om u ook gratis te abonneren op het NICLA-kanaal. Het kost niets, uitsluitend een klik om u aan te melden via onderstaande knop.
 Bekijk hier hoe u goede foto's kunt krijgen met uw smartphone.
>> Klik op bovenstaande afbeelding om de video te bekijken <<

 


Iedereen wil graag een zwembad, maar hoe houd je het schoon?!
>> Klik op bovenstaande afbeelding om de video te bekijken <<
 
Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.