Lieve iedereen,

Geen fancy layout deze keer, daarvoor ontbreekt de tijd. Prioriteiten moeten gesteld worden.
 
Omdat solidariteit met collega's nu aan de orde is, organiseer ik deze zaterdag een GRATIS online workshop over hoe je online én interactief zang- en instrumentles geeft, individueel en in groep. Klik hier. Meer moet ik daar niet over zeggen. Aja: delen mag
Geef je les in een muziekschool en zit die nu met de handen in het haar over hoe ze dat moeten doen? Ik geef ook online in house workshops voor het gehele docententeam. Contacteer me voor meer info.

Daarnaast geef ik GRATIS online les aan zangstudenten in nood: Studeer je aan een conservatorium, kan je leerkracht je geen online les geven, maar heb je wel binnenkort examens? Klik hier. Een ongelooflijke en internationale pool van docenten van topkwaliteit geeft gratis 1-2-1 & groepslessen, maar ook webinars. Mijn webinar is zondagochtend om 12 uur CET. Mijn 1-2-1 lessen van deze week zijn volzet, maar er is nog plaats voor volgende week.

Onderstaande mail heb ik enkele dagen geleden (vlak na de vorige nieuwsbrief eigenlijk al...) naar de interne mailinglijst van singsing! gestuurd. Maar bij deze stuur ik hem ook naar de gehele nieuwsbrieflijst door.

****************************
 
Ik heb een enquête opgesteld om te weten te komen hoe jullie les / coaching willen blijven volgen. Je zou me erg helpen als je deze zou willen invullen. Want zoals ik dit weekend in mijn nieuwsbrief zei: We blijven zingen!
 
Tijdens het schrijven van die brief dacht ik dat het nog een optie was om offline 1-op-1 les te geven, als iedereen voorzorgsmaatregelen zou respecteren, maar het gaat snel... Vandaag heb ik besloten om ALLE lessen voor onbepaalde tijd om te zetten naar online opties.
 
Dit is niet nieuw voor mij - ik geef al jaren online les - maar voor jou misschien wel. Welke bedenkingen je ook zou hebben, mijn antwoord is: Het werkt. Echt. I kid you not :-) En daarnaast was ik 2 jaar geleden druk bezig met het creëren van een online platform met lesvideo's + alle toeters en bellen. Dat kan ik dus makkelijk uit de koelkast halen!
 
Lees hier de feedback van enkele klanten die online privé les volgen.
Lees hier de feedback van enkele klanten op mijn online groepslessen. (Dankjewel! Ik geniet even veel van die lessen als jullie πŸ™πŸ—£πŸŽΆβ€οΈ)
 
Online les / coaching volgen kan op vele manieren gebeuren. Natuurlijk is er de privé 1-op-1 sessie via Zoom. Stuur me een mail via sarah@singsing.be als je die wil boeken. Maar er zijn ook heel veel opties in groep! Daarom deze enquête. Als jij me laat weten wat je aangeboden wil krijgen, zorg ik ervoor dat je dat zo snel mogelijk krijgt :-)
 
BELANGRIJK!
In deze enquête vraag ik naar wat je NU wil krijgen, niet naar wat je ooit wel eens tof of handig zou vinden. Ik ga bijvoorbeeld geen volledig online traject met alle toeters en bellen opstarten volgende week, als er toch niemand zal inschrijven :-)
 
Groetjes, Zorg voor jezelf en je geliefden,
 
Sarah
 

 
 
Picture by Griet Troch - The Profiles
 
Sarah Algoet
singer
voice teacher, vocal coach at singsing!
executive & public speaking voice at LUDO.nu
voice researcher
illustrator of VocalDrawings.com
 
singsing!
Liefbilkstraat 11
B-9032 Gent, Wondelgem
Belgium
BTW BE 0890.538.687
(0032)479 25 98 72
www.singsing.be
sarah@singsing.be