Best Working Models
November 2014
 
 
Ons cadeau aan u!
 
Full service Kerst 
 
 
 
Kerst is een van de drukste perioden van het jaar! Ook het moment dat je jouw medewerkers en relaties bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Dit wil je op een feestelijke en persoonlijke manier laten blijken. Maar waar haal je de tijd vandaan?!

Bij Best Working Models hebben we een Full service Kerst Concept ontwikkeld. Het concept is tot in detail uitgewerkt zodat u volledig wordt ontzorgd en helder is wat u mag verwachten!
 
Waar bestaat het full service Kerst concept uit? 
Wij maken grafische, gepersonaliseerde kerstkaarten.
Wij verzorgen de inkopen, het inpakken en rondbrengen van uw relatiegeschenken en Kerst lekkernijen. 
En met de bruisende persoonlijkheden van de Kerst Models wordt uw geschenk op feestelijke wijze overhandigd aan uw medewerkers en relaties!
 

Zingende Kerst Engelen
Ieder jaar worden vele Kerst borrels, bijeenkomsten en evenementen georganiseerd. Het is altijd een grote gezelligheid. En wat voel jij als je aan Kerst denkt? Inderdaad, een sfeervolle ambiance, Kerst liedjes, de Kerstman en zijn helpers, heerlijk tafelen, borrelen en cadeautjes!
 
Bij Best Working Models kun je de Zingende Kerst Engelen boeken als entertainment. Een repetoire dat afgestemd kan worden op het ontvangst van uw gasten en later op de avond zorgt voor dansend publiek!
 
Voor meer informatie: www.bestworkingmodels.nl 
 
 
Catering met de Kerst
 
Wij verzorgen ook graag kwalitatieve catering middels entertainment en flair! Met onze Food & Drink concepten is veel keuze om op speelse wijze invulling te geven aan uw catering.

Bijvoorbeeld:
Champagne Models
Oester Models
Caviar Models
Bitterbal Models
Candy Models en nog veel meer!

Het zijn allemaal pluk & play concepten. Dit betekent dat wij alles van A tot Z verzorgen. De producten, dranken, servies, presentatiemiddelen en toebehoren. 
Op deze manier hoeft u zich werkelijk alleen bezig te houden met uw gasten!
 

Meer informatie?
I.v.m. de drukke periode rondom Kerst, Oud&Nieuw en Nieuwjaar verzoeken wij uw interesse z.s.m. aan ons kenbaar te maken.

U kunt uw boeking direct plaatsen bij Kim de Regt. 
Neem dan contact op via telefoonnummer 010-822.42.70 of via het mailadres kim@bestworkingmodels.nl  
 
 
Best Working Models 
Vestigingen Capelle a/d IJssel - Rotterdam - Amsterdam - Arnhem - Assen
010-822.42.70