MDT

View in browser
Pressmeddelande 21 augusti
 
 

My Wild Flag @ MDT

 
Festival
 

1–5 september

 

 

Festivalen My Wild Flag, kuraterad av Karina Sarkissova och Pontus Pettersson, är tillbaka för fjärde året i rad och världen är ej sig lik. Hur kan vi skapa intimitet utan proximitet?

 

My Wild Flag är en internationell dans- och koreografifestival, initierav och kuraterad av koreografen Karina Sarkissova och koreograf/konstnär Pontus Pettersson. MWF programmerar lokala och internationella akter med scenarier som föreslår nutiden i koreografiskt och konstnärligt arbete. Genom att skapa sociala koreografier och programmera scenkonst vill MWF möta behov och strömningar där kroppar, tankar och människor stör och omfamnar hur vi diskuterar samtiden i relation till en internationell infrastruktur. Festivalen bjuder in mer råa än färdiga verk, som har nära till publik och som tar upp frågor som angår Stockholms lokalitet. Genom att koreografera ett festivalprogram arbetar de med att finna nya former av att vara tillsammans, i olika konstellationer och konstnärliga förslag.

 

Deltagande konstnärer i årets festival är:

Paula Chaves Bonilla & Thais Di Marco

Rani Nair

Natália Rebelo

PRICE

Suutoo

SERAFINE1369 (Jamila Johnson-Small)

Museum of impossible forms

Ofelia Jarl Ortega

QUARTO

 

Festivalen pågår 31a augusti - 5e september. Föreställningar på MDT fr.o.m. 1a september.

 

Läs mer om festivalen och dess programpunkter här:

www.mdtsthlm.se

www.mywildflag.com

 

Pressbilder här:

www.mdtsthlm.se

 

För mer information och bokning av pressbiljetter kontakta:

Hanna Erlman

hanna@mdtsthlm.se

08-6111456

 

MDT är en internationell samproduktionsplattform och en ledande scen för samtida koreografi och performance. MDT har sedan 1986 presenterat och samarbetat med internationella och svenska konstnärer.

 
FacebookTwitter