AGENDA  
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
communicatie@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DUKES 3E PLAATS OCTOPUSTOERNOOI 
Een combinatieteam van eerste- en tweedeteamspelers van The Dukes heeft op het Octopustoernooi in Uden de derde plaats veroverd. In de halve finale werd met 5-8 verloren van het Engelse 32 Bulls, waarna Waterland in de troostfinale het onderspit dolf.
Met een aantal basisspelers geblesseerd of afwezig reisden The Dukes met 26 spelers af naar Uden. Het doel van de dag: de eerste plaats. Het toernooi, waar dertien teams aan meededen, was verdeeld over wedstrijden van twee keer twaalf minuten; de groepsfase bestond uit twee duels, en vervolgens waren er nog kwartfinales, halve finales en de (troost)finale.
In de poulefase traden The Dukes aan tegen USRS en de Oisterwijk Oysters (het nieuwe team van Carel van der Merwe), wedstrijden die met aanzienlijk gemak gewonnen werden: 22-0 en 31-0. In de kwartfinale wachtte vervolgens Boitsfort, toch een hooggeklasseerd team uit Belgiė. Lees meer...
 
AANMELDEN BBQ EN FEEST "DE NATTE KRANT"
VOOR 28 AUGUSTUS A.S.
Zaterdag 30 augustus a.s. houden we ons Pre Season Rugby Toernooi met als thema “De Natte Krant”. Aansluitend hebben we een BBQ en een feestavond. Zoals we eerder hebben gecommuniceerd in de DigiDukes, zijn de BBQ en feest uiteraard bedoeld voor alle leden van The Dukes. Zo hopen we samen met jullie een mooie rugby-dag te kunnen afsluiten.
 
Voor de BBQ vragen we een bijdrage van € 10 per persoon. In verband met de logistiek, zouden we graag voor donderdag 28 augustus willen weten of je komt.
 
Wil je nog meer nieuwe vrienden maken, kan je je natuurlijk altijd aanmelden voor een eventuele bar- en keukendienst of de BBQ-brigade, pre_season_dukes3@hotmail.com
 
OP DE KOFFIE BIJ DE
GUPPEN, TURVEN, BENJAMINS & MINI'S
DINSDAG 2 SEPTEMBER, 18.15 UUR
Traditioneel wordt u als ouders op de eerste zaterdagochtend tijdens de training het ouderontbijt door Rugby Club The Dukes aangeboden. Tijdens dit ouderontbijt wordt het aanstaande seizoen globaal doorgenomen, worden er huishoudelijke mededelingen gedaan etc, etc.
Echter op de eerste zaterdagochtend 30 augustus 2014 aanstaande, wordt het Pre Season Rugbytoernooi van de senioren gehouden. Hierdoor is er op 30 augustus 2014 een hoop sportieve en gezellige activiteit in ons clubhuis, maar dat is jammer genoeg geen geschikt moment voor het ouderontbijt. De daaropvolgende zaterdag op 06 september 2014 hebben de Mini’s hun eerste RTC training, en de zaterdag daarop op 13 september 2014 nemen we deel aan de eerste districtsdag in Roermond.
U begrijpt natuurlijk dat wij u zo lang niet willen laten wachten, en we hebben daarom besloten om het traditionele ouderontbijt dit seizoen aan te passen naar........ ‘op de koffie bij de G-TBM’. Lees meer ...
 
DUKES JEUGD BIJ HERDENKING 70 JAAR
BEVRIJDING 'S-HERTOGENBOSCH
Op 25 en 26 oktober a.s. wordt herdacht dat de stad
's-Hertogenbosch 70 jaar geleden werd bevrijd door het Welsh Regiment.  In dat weekeinde vinden enkele herdenkingen plaats, onder andere een plechtigheid in de kathedraal Sint Jan en kransleggingen bij het monument en op het Britse oorlogskerkhof in Uden. De gemeente heeft het bestuur van The Dukes gevraagd of de jeugd van The Dukes een rol kan spelen bij enkele ceremonies, onder meer het dragen van kransen en 'cross poppy's'  tijdens de herdenkingsmis.
Het idee is dat enkele tientallen van onze jeugdspelers in Dukesoutfit deelnemen. Het bestuur heeft het verzoek besproken en vindt het een hele eer dat onze spelers hiervoor uitgenodigd worden en wij willen graag meewerken, ook gezien de banden die RC The Dukes heeft met vele inwoners en rugbyteams uit Wales. Lees meer ...
 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
10 NOVEMBER 2014
Het bestuur nodigt de leden van Rugbyclub The Dukes uit voor een Algemene Ledenvergadering op maandag 10 november a.s. Aanvang 20.00 uur.
 
Het bestuur zal de ALV een voorstel doen voor
- het vaststellen van de jaarlijkse bijdrage (contributie) voor 2015 en volgende en
- het vaststellen van het nieuwe huishoudelijk reglement
 
Verder zal het bestuur een toelichting geven op het verloop van het clubontwikkelplan zoals door de ALV verzocht in haar bijeenkomst van 13 mei jl.
De notulen van de vorige ALV en de voorstellen ter bespreking zullen ruim voor de datum van de ALV per mail worden verzonden aan de leden.  Zodra de verzending gereed is, wordt dit ook op DigiDukes bekendgemaakt zodat je kunt controleren of je de stukken hebt ontvangen.
Toine van Loenhout, secretaris.
 
COLTS ZOEKEN TEAM MANAGER
Komend seizoen spelen onze Colts met 2 teams in de NRB competitie:
- Colts cluster met Ducks en RCE1 - cuppoule
- Colts cluster met Ducks en RCE2 - platepoule Zuid
 
Maar de jeugd zoekt nog een teammanager.
Meer info? Neem contact op met Bart van de Zande, jeugd@dukesrugby.nl
 
NIEUWE MACRON OUTFIT VOOR THE DUKES
Met ingang van seizoen 2014-2015 gaat Rugbyclub The Dukes spelen in een nieuwe Macron outfit, voorzien van de namen van de 6 clubsponsoren (Shoeby, Stuwarooij, SPM, Calvi, Baker Tilly Berk en JNV).
 
Jeugd
Huidige jeugdleden krijgen eenmalig individueel een set, bestaande uit shirt, broek en sokken (voor ontvangst dient getekend te worden). Alleen met deze outfit mag deelgenomen worden aan wedstrijden. Nieuwe leden kunnen hun outfit via onze webshop (binnenkort geactiveerd) aanschaffen.

 
 
 
Teamkit senioren/dames
Seniorenteams (Dukes 1,2,3,4 en dames) krijgen een team-kit. Deze kit bestaat uit  25 shirts voorzien van rugnummer (samenstelling maten en rugnummers naar aanleiding van eerdere passessies), sportbroek en sokken. Ieder team is verantwoordelijk voor het compleet blijven van zijn/haar eigen kit.
 
Squad Dukes 1 en Dukes 2
Individuele spelers Dukes 1 en Dukes 2 (vanaf seizoen 2014-2015 spelend in een squad) krijgen ook een polo, reisjack en reisbroek, alsmede warmingup-shirt en trainingspak (broek/jas) - voor ontvangst dient getekend te worden.
Deze niet-wedstrijdkleding wordt door Rugbyclub The Dukes in bruikleen gegeven aan de speler voor de periode dat hij deel uitmaakt van de squad. Op het moment dat dit niet meer het geval is, dient de gehele set kleding teruggegeven te worden aan de daarvoor verantwoordelijke bij Rugbyclub The Dukes.
Deze kleding mag uitsluitend gedragen worden tijdens wedstrijden en toernooien van Rugbyclub The Dukes (dus niet bij trainingen of in privé-omstandigheden). Alleen met dit tenue is deelname aan wedstrijden en toernooien toegestaan.
 
Week 35/2014
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl