NIEUWSBRIEF
Jaargang 19 - Nummer 2 - Februari 2021
 

 

COVID-update

Hoewel het aantal besmettingen in Spanje langzaam maar zeker terug begint te lopen, zijn de strenge maatregelen nog steeds van kracht, vandaar even een update...

Het NICLA-kantoor is inmiddels alweer enkele weken open nadat de Junta de Andalucía had bevestigd dat 'profesionales' hun zaak gewoon open mochten hebben. Dat was natuurlijk goed nieuws en zodoende kon NICLA ook gewoon klanten ontvangen, bezichtigingen doen en verkopen afwikkelen.

Omdat de gemeente Vera nog (net) boven de 1.000/100.000 zit, zijn verder uitsluitend essentiële winkels als supermarkten, apotheken, etc. geopend en is de horeca in Vera gesloten. In de omliggende gemeenten is de besmettingsgraad inmiddels gezakt tot onder de 1.000/100.000 en mochten winkels en horeca weer open, maar de gemeentegrenzen zijn nog wél gesloten. Verder vlijft het aantal bezoekers buiten het eigen huishouden beperkt tot 4 en is de avondklok tussen 22.00u en 6.00u  ook nog steeds van kracht.

Naar verwachting zal de gemeente Vera aan het einde van deze maand ook het bericht krijgen dat de besmettingsgraad is gezakt tot onder de 1.000/100.000, zodat winkels en horeca weer open mogen.
 
 


 
Prijsontwikkeling op Spaanse woningmarkt

Veel mensen vragen zich af hoe de prijzen van de Spaanse woningen zich zullen ontwikkelen tijdens en na de Corona-crisis. Volgens de één stort wereldwijd de hele onroerend markt in elkaar en zal het jaren gaan duren voordat we er weer bovenop komen en anderen denken dat het allemaal wel mee zal vallen.

NICLA is ook niet zo negatief ingesteld en dat gematigde optimisme wordt veroorzaakt door een aantal factoren.

Lees verder >>

 
 

  NICLA op Instagram

Facebook en YouTube waren voor NICLA tot nu toe steeds de belangrijkste sociale media platformen om in contact te blijven met klanten en volgers.

Het blijkt echter dat er een lichte verschuiving plaatsvindt en dat meer en meer mensen (ook) gebruik gaan maken van Instagram of zelfs overstappen.

Daarom heeft NICLA besloten om het Instagram-profiel nieuw leven in te blazen en actief te onderhouden.

U kunt NICLA volgen op: @Nicla_Casas

 
 
Antwoorden via Social Media niet betrouwbaar

Dagelijks ziet u ze overal voorbij komen in Facebook-groepen, op Instagram en NICLA ontvangt ze via WhatsApp, Messenger en uiteraard in de mailbox: Vragen over de Spaanse woningmarkt.

Natuurlijk worden alle vragen, die NICLA ontvangt, beantwoord, maar het verbaast telkens weer dat mensen, die plannen hebben om naar Spanje te verhuizen, zulke belangrijke vragen stellen op sociale media. Je zou toch denken, dat ze op zoek zijn naar de juiste antwoorden ter informatie en voorbereiding op hun toekomstplannen, maar daarvoor moet je dus juist niet op sociale media zijn...

Lees verder >>

 
 

Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.