Hej,
 
Stick- & virkcafé onsdag 18 maj kl 17.30-19.30
Först en påminnelse om kvällens stick- & virkcafé med inspirationstema Amigurumi, dvs virkade figurer. Tove Backhammar kommer till butiken och berättar om amigurumis, och du kan även få tips och råd om du vill virka en egen figur, till exempel en hjärtekatt. Ta med dig stickningen eller virkningen och slå dig ner en stund och fika. Kaffe, the, smörgås & kaka kostar 30 kr. Ingen föranmälan behövs, men kom i tid för inspirationscaféerna brukar vara populära!
  
Nybörjarstickning - kom igång med räta & aviga maskor
Torsdag 26 maj kl 18.30 -21.00
Det finns platser kvar på nybörjarkursen i stickning, läs mer om kursen och hur du anmäler dig.

En av nyheterna i sortimentet denna gång är ett härligt sommargarn, Cotton Linen från Shachenmayr. En trevlig blandning av 78% bomull och 22% lin som stickas på stickor 3-4 mm. Fina modeller på koftor och toppar finns i mönsterhäften och garnet passar utmärkt till både stickning och virkning. Ett nystan på 50 g kostar 35 kr.
  
 
Nästa nyhet är den fantastiska öglealpackan Cacao från finska TeeTee. Det är ett lätt, luftigt och mycket drygt garn som består av 89% alpacka och 11% polyamid och finns i vackra naturfärger. Garnet passar såväl till stickning som till vävning och har hela 500m på 100g. Sticka en skön sjal för svala sommarkvällar eller välj något annat av de snygga mönster som finns gratis på TeeTee's hemsida. Fler läckra modeller finns också i två olika mönsterböcker. Cacao kostar 129 kr per härva om 100g.
 
 
 
Vi har även fått in läckra knappar i sommarglada färger och en praktisk och snygg liten sax som finns i flera färger.
 
  
Garnstudio Drops Supersale fortsätter under hela maj månad. Passa på att fynda bland många populära kvaliteter med 30% rabatt! Erbjudandet gäller följande garner: Alpaca, Andes, Baby Alpaca Silk, Big Fabel, Delight, Eskimo, Fabel, Lima, Lace, Nepal, Polaris och Puddel. Lagret fylls på regelbundet under hela rea-perioden. 
 
Mycket garnglädje
 
önskar Karin
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial
S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
öppettider:  må-fr kl 11-18, lör kl 11-15
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se