NIEUWSBRIEF
Jaargang 17 - Nummer 4 - April 2019
 

 
Geslaagd voor brevet 'Drone Piloot'

Na een aantal maanden studeren is Claus geslaagd voor zowel het theorie- als het praktijkexamen van de opleiding tot Drone Piloot. Nu het brevet binnen is, mag hij dus officieel gaan vliegen om u nóg betere woningpresentaties te kunnen geven.

Als u ook met een drone wilt gaan vliegen in Spanje zijn dit de vereiste stappen waaraan u volgens de Spaanse regelgeving moet voldoen: medische keuring, theorie- en praktijkexamen, registratie bij AESA, metalen kaderplaatje en verzekering. Indien u uitsluitend als hobby met een drone wilt vliegen, is dit alles niet verplicht, maar blijf dan vooral boven het strand of in de bergen en zéker niet boven of in de buurt van mensen of gebouwen.
 
 
TIPS voor een geslaagde aankoop van een Spaanse woning
 
Elke week plaatst NICLA een TIP met aanvullende informatie omtrent de aankoop van een Spaanse woning. Deze tips kunt u terugvinden op de Facebook-pagina Spaanse woning. Hieronder een verzameling van de recent geplaatste tips.

Klik op de afbeeldingen voor aanvullende uitleg bij elke TIP en links naar extra informatie!
 

 
 

 
 
 
 
Hernieuwde aanmelding WhatsApp-service

Zoals u weet heeft NICLA een service via WhatsApp waarmee u direct het actuele aanbod op uw smartphone kunt ontvangen. U hoeft zich hiervoor uitsluitend aan te melden.

Indien u al was aangemeld voor deze WhatsApp-service wordt u verzocht dit even opnieuw te doen. Vanwege de vernieuwde wet op de privacy
dient u middels uw aanmelding toestemming te geven dat NICLA u links stuurt van het door u gewenste woningaanbod.

Klik op de link of de afbeelding hieronder voor meer informatie over deze Gratis WhatsApp-service!
 
 
 
 
Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.