Hallo  
 
We stuurden al verschillende nieuwsbrieven uit waarin we schreven hoe goed het met ons gaat, hoeveel projecten worden uitgevoerd en hoe we onze missie dag na dag méér waarmaken.
Enkele weken geleden startten we een nieuwe kapitaalsoproep om al deze projecten te financieren. Minstens 1.500.000 euro hebben we dit jaar nog nodig. Bijna een maand later staat er 300.000 euro op de rekening. Zo mogen we al 70 nieuwe coöperanten verwelkomen en kochten heel wat bestaande aandeelhouders extra aandelen.
 
Echter, we zijn er nog lang niet en binnenkort moeten we enkele voorschotten betalen voor de bouw van de windturbine bij Yepp en het Concentrated Solar Power project bij Avery Dennison.
We geloven dat jullie, onze 1200 vennoten, daarbij het verschil zullen maken. Want, als elke vennoot één iemand overtuigt één aandeel te kopen, zijn we in één klap met 2400!
Overtuigt iedereen 2 of 3 kennissen om 1 tot 3 aandelen te kopen, staat het nodige kapitaal ineens op de rekening van onze coöperatie.
We hebben hiervoor alvast een voorbeeld e-mail opgesteld. De tekst vind je hieronder. Kopieer en plak hem in een nieuwe e-mail of stuur deze e-mail door. Natuurlijk mag je deze nog verder naar je hand zetten!
 
Het wordt elke dag ook duidelijker dat we op onze volgende Algemene Vergadering een dividend van 3 procent kunnen voorstellen. Een garantie is dat nog niet, maar het is wel een mooi vooruitzicht, niet?
 
Iedereen kan zoals je misschien wel weet maximaal 20 aandelen bezitten. Jij hebt er op dit ogenblik . Misschien is er nog ruimte om dit aantal te verhogen.
Bezit je al het maximum, kan je ook aandelen kopen voor je kinderen, kleinkinderen …
 
Mogen we ook op u rekenen om de volgende stap in de groei van onze burgercoöperatie te zetten?
 
Met vriendelijke groet
 
Het bestuur van Campina Energie
Jef Van Eyck (Voorzitter), Mark Jacobs (gedelegeerd bestuurder), Wout Baert, Jos De Groote, Isabel François & Marieke Frederickx
Voorbeeld e-mail
Dag 
 
Heb ik je ooit al verteld dat ik een fiere coöperant ben van Campina Energie, de burgercoöperatie voor hernieuwbare energie in de Kempen?
We geloven dat de Kempen zonder fossiele energie haalbaar is en dat niet alleen het klimaat, maar ook wijzelf daar beter van worden, zelfs financieel.
 
Aangezien het Campina Energie zo voor de wind gaat, zijn we op zoek naar heel veel nieuwe vennoten. Campina Energie heeft dit jaar nog minstens 1.500.000 euro nodig voor grote projecten die worden uitgevoerd: extra windmolens, hernieuwbare warmte- en zonnepaneelinstallaties.
Één aandeel kost 250 euro, dat zijn dus 6000 aandelen die de deur uit moeten!
Op de Algemene Vergadering wordt samen beslist hoeveel winst er wordt uitgekeerd. Elke vennoot heeft daarbij 1 stem. Voor volgend jaar zijn de vooruitzichten heel goed en verwacht het bestuur een dividend rond de 3 procent voor te stellen. Dat is heel wat meer dan op het spaarboekje én je geld wordt zinvol gebruikt.
 
Neem jij een investering in Campina energie in overweging? Surf dan snel naar: https://aandelen.campinaenergie.be/lente2021
Wil je meer weten over Campina Energie, ik vertel er graag meer over. Ook op de website vind je heel wat informatie en we hebben een leuk animatiefilmpje dat alles uitlegt. https://www.youtube.com/watch?v=cYlozDS4rqs
 
We organiseren ook online informatiemomenten om de boodschap van Campina Energie verder te verspreiden en nog meer burgers te overtuigen deelgenoot te worden. Via http://infoavond.campinaenergie.be kan je jezelf inschrijven voor één van die momenten op dinsdag 29 juni om 11 en 19 uur of maandag 5 juli om 19 uur.
 
Groeten
Promotiefilmpje
 

Onze nieuwsbrief SPAM?
Komt onze nieuwsbrief verkeerdelijk in de map ongewenste e-mail terecht, voeg dan nieuwsbrief@campinaenergie.be toe aan de lijst van veilige afzenders om dit te voorkomen.
 
Campina Energie cv
 Dageraadstraat 16
 2300 Turnhout
 info@campinaenergie.be
 014/94.40.41