Ako ne se chete, kliknete                                                                                                                      ноември 2015
 
Изложение и конференция за управление на отпадъци и рециклиране за Югоизточна Европа: 5-7 април 2016, София, организатор: Виа Експо
 
В ноемврийския брой на бюлетина ни ще Ви запознаем с новини за предстоящото издание на Save the Planet - единственото специализирано събитие у нас за управление на отпадъци във формат изложение - конференция. В контекста на новите мерки, които ЕС подготвя за изграждане на една по-конкурентна кръгова икономика, изявата се явява полезна платформа за запознаване с нови решения за управление на отпадъците и създаване на бизнес контакти. 
ПЛАНИРАТЕ УЧАСТИЕ? Изпратете заявка до 10 декември и ще получите:
• 5% отстъпка от цената на изложбената площ
• Безплатни промоционални опции, които ще ви отличат по време на изложението: цветна рекламна страница в е-каталога, лого в печатния план на залата, възможност да поставите рекламни материали на регистрацията на изложението.
 
Save the Planet 2016:
• Очаква се отново силно международно присъствие на водещи фирми (през 2015 г. 71% от изложителите бяха от 10 различни държави).
• Австрийски павилион
• Групово участие на италиански компании.
• Профил на изложителите: събиране, третиране, транспортиране, оползотворяване и рециклиране на отпадъците.
 Solvay ще покаже технология за обработка и контрол на вредните емисии.
 
 
ИНТЕРВЮ 
с Ивайло Бецински,
мениджър продажби за Източна Европа и Средния Изток 
 
 
 
▪ Г-н Бецински, защо избрахте Save the Planet  за представянето на "SOLVAir® Solutions?
Save the Planet е специализирано изложение, което се провежда успешно вече няколко години и чието развитие следим отначало. Затова считаме, че е настъпил моментът да представим на аудиторията й нашето "ноу хау" и дългогодишен опит в областта на очистването на вредни емисии в димните газове.
 ▪ Разкажете ни за това иновативно решение? За какви индустрии е подходящо и кои са клиентите Ви?
SOLVAir®Solutions е широк спектър от продукти, услуги, технологии и системи за обработка и контрол на вредните емисии във въздуха, за чиято основа се използва натриев бикарбонат и които са свързани с контрола на отпадъците. Нашите клиенти са индустриални предприятия като инсинератори, произвеждащи енергия от отпадъци, ТЕЦ-ове, индустриални котли, циментовата, стъкларската индустрия и т.н. За да прочете цялото интервю, кликнете тук 
 
ПАРТНЬОРИ И  МЕДИИ
 
 
RETech е немско партньорство, което съдейства на чуждестранни компании и организации, интересуващи се от съвременни технологии за управление на отпадъците и осигурява достъп до германското ноу-хау. Retech свързва фирми, научни институти и неправителствени органи, които имат нужда от трансфер на знания. Мрежата има нестопанска цел и обхваща областите на научните изследвания, планиране, оборудване, логистика, операции и маркетинг на вторични суровини. 

 
 
Списание FuturENVIRO излиза в 10 поредни броя на испански и английски език. То обхваща темите, свързани с управление  и третиране на водите, отпадъците, биоенергия, замърсяване на въздуха и почвите, екологично законодателство, интелигентни градове, корпоративна социална отговорност и др.

 
 
EU-Recycling - специализирано списание за бизнеса на европейския пазар за рециклиране. Факти, изследвания, мнения от Европа. 
 
Полезни линкове 
 Виа Експо  T 032 512 900   E office@viaexpo.com  W www.viaexpo.com
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Препрати имейла на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
Виа Експо - www.viaexpo.com