Nieuwsbrief 
 
Energy4All Nieuwsbrief nr.6-2020
 
Het is alweer eind november. Sinterklaas is in het land en bij veel mensen zie je de kerstversiering alweer verschijnen. We hopen dat de aankomende feestdagen voor iedereen een gezellige tijd wordt. Dat we toch nog in kleine groepjes samen kunnen zijn. Dus fingers crossed!

 
 
Doe je decemberinkopen via Sponsorkliks!
Zoals bekend zitten we nog steeds in een gedeeltelijke lockdown, met als gevolg minder inkomsten voor Stichting Energy4All. Om in deze tijd toch Stichting Energy4All te helpen, kun je de SponsorKliks Chrome browserextensie instaleren. Hierdoor ontvangt Stichting Energy4All met iedere aankoop die bij de aangeloten bedrijven gedaan worden, een donatie. Sponsorkliks registreert  geen persoonsgegevens. Je ontvangt dus geen spam of ongewenste mail van deze bedrijven.

Reminder Sinterklaasactie 
Afgelopen week hebben de gezinnen van Stichting Energy4All een mail gekregen over Sinterklaas. In de afgelopen jaren, konden gezinnen van Stichting Energy4all naar een leuke Sinterklaasvoorstelling. Dat zit er dit jaar helaas niet in, maar Sinterklaas vergeet de kids van Stichting Energy4All niet. Wanneer je kind gelooft in sinterklaas, kan hij of zij opgegeven worden via de 'Mijn Dag' organisatie van Energy4all. Geef daarbij aan wat de leeftijd, hobby's/interesses zijn van je kind. Ook graag de lievelingskleur en lievelingsdier vermelden en een kleine omschrijving van je kind. Rond 5 december zal er dan een klein presentje voor je kind op de deurmat vallen. Opgeven kan nog tot en met 30 november a.s. Stuur een mailtje naar Marina en Bianca: mijndag@energy4all.nl

 
Even voorstellen 
Dit zijn Dylan Hendriks, Rowen van de Laak en Jay Grandjean. Ze zijn 2e jaars studenten van de opleiding Sportkunde aan de HAN in Nijmegen. Voor hun opleiding moeten ze een evenement organiseren voor een goed doel. Omdat de moeder en broer van Jay een Enernergiestofwisselingsziekte hebben, was de keuze voor de studenten snel gemaakt. Het wordt een evement ten behoeve van Stichting Energy4all. De mannen organiseren op 15 januari a.s. een obstakelloop voor basisscholen in Wijchen. Het evenement vindt plaats bij AVW Wijchen. Op dit moment zijn ze met scholen in Wijchen in gesprek over deelname aan dit evenement. Wil je meer informatie over dit evement of heb je belangstelling om deel te nemen, neem dan contact op met Jay Grandjean: jaygrandjean02@outlook.com

 
 
Kleurplaten- en kerstactie van Koning Willem 1 College
KAl voor de 3e keer organiseren studenten van het KWC1 in Den Bosch een sportief evenment voor stichting Energy4All. Dit jaar hebben ze een leuk sint- en kerstactie bedacht. Voor sinterklaas kunnen kinderen meedoen aan een leuke kleurplaten actie. Er is een kleurplaat van sinterklaas en een kleurplaat van Kootje Koala beschikbaar. Via onze site is de kleurplaat te downloaden. Ook verkopen de studenten mooie houten kerstornamenten. De hangers kosten €5,00 en een gedeelte van de opbrengst gaat naar stichting Energy4All.
 

 
 
Vacature Communicatie, PR&Marketing vrijwilliger
Stichting Energy4All is op zoek naar een vrijwilliger op het gebied van communicatie, PR en marketing. Deze vrijwilliger zal belast worden met het opstellen en begeleiden van een communicatie- en marketingplan.
Spreekt jou deze vacature aan? Neem dan contact op met Paul in den Bosch: paul.indenbosch@energy4all.nl
 
 

Samen staan we sterk en
stoppen we energistofwisselingsziekten.
 
 

 
Stichting Energy4All
Postbus 197,
6640 AD Beuningen,
Nederland
(bezoek op afspraak)
   
024 - 324 92 72
 
ING NL96INGB0000004403
RABO NL12RABO0117041203
 
 
Hoe gaat het met Marinka Peters?
 
 
Op de vraag, hoe gaat het met ons? Kan ik zeggen, eigenlijk gaat het best goed met ons. Bijna 9 jaar geleden overleed onze lieve Luuk op 4 jarige leeftijd. Wat een groot verdriet en wat een gemis, verder met zijn drietjes, niet meer compleet. 
Na jaren verdriet en zoekende hoe nu verder, kwam daar onverwachts een lichtpuntje. Iris werd opnieuw grote zus van broertje, Bas.
Alles veranderde. Het oude kamertje van Luuk werd omgetoverd tot een nieuwe babykamer. Dat betekende ook alle spulletjes vn Luuk uitzoeken. Pffff dat was een hele klus, die me vele tranen gekost heeft. De kleren die Luuk aan heeft gehad, uitzoeken en in de kast voor zijn kleine broertje! Toen Bas geboren werd, kreeg hij die kleren aan en merkten we dat we dat eigenlijk niet heel moeilijk vonden, maar juist heel erg mooi.
Iris is inmiddels een jongedame van 14 jaar, in de 2e van de middelbare school en Bas een ondeugd van bijna 6 jaar, zit in groept 2. Echt een broer en zus die af en toe niet met, maar zeker niet zonder elkaar kunnen. En hoe mooi is het dat Iris verhalen vertelt over Luuk aan Bas. Zo leert Bas zijn grote broer toch een beetje kennen. We praten samen vaak over Luuk.
Op 21 december is de verjaardag van Luuk. Ik bak ieder jaar een taart met de leeftijd die hij eigenlijk zou worden en mooie sterren erop. Die dag vieren we Luuk zijn geboortedag, samen met de opa's, oma's, ooms en tantes. Ze komen dan een taartje eten. Daarna gaan we meestal met zijn viertjes wandelen, in het park waar Luuk vanuit het dagverblijf ook altijd ging wandelen. We schrijven een brief, maken een tekening en hangen dat aan een ballon. We laten daarna deze ballon op, zodat Luuk post krijgt op zijn verjaardag.
16 maart is zijn sterfdag. Altijd een lastige dag. Deze dag moeten we maar gewoon door zien te komen. Dat deze dag zo lastig is en blijft, heeft ook te maken met de manier van overlijden van Luuk. Dit hadden we zo graag anders gezien. Sinds het overlijfden van Luuk probeer ik mij hard te maken voor de mogelijkheid tot euthanasie bij kinderen tussen 1 en 12 jaar. Ik vind namelijk dat als een kind komt te overlijden dat dit kindje dan niet onnodig moet lijden tot het allerlaatste moment. Dit moet ook op een andere manier kunnen. 
Inmiddels heeft ons verhaal in een tijdschrift, in meerdere kranten en op online sites gestaan, heb ik gesproken op een symposium van D66 en was ik in het RTL nieuws. Iedere kans die ik hierin krijg, grijp ik aan. Niet voor mijzelf of voor ons als gezin, maar voor alle andere kindjes en hun gezinnen.
 
Heel veel liefs,
Gert, Marinka, Iris, Luuk* en Bas
 
 

 
Acties binnenkort op de agenda: 
 
12 december 2020       
 
31 december 2020
 
31 december 2020
 
 

 
Volg ons
 
     
 
SponsorKliks, gratis sponsoren!