Hej,
 
Nu har äntligen de fyra nya katalogerna från Drops Design Garnstudio anlänt till butiken! De är fullmatade med inspirerande projekt för våren och sommaren, precis vad man behöver mitt i den envist bittra vinterkylan. Du hittar allt från mjuka koftor till snygga toppar, sjalar, klänningar och accessoarer. Den här säsongen innehåller katalogerna även extra många fina virkmönster. Katalogerna kostar 10 kr styck.
 
Nya kvaliteter i sortimentet är ett vackert melerat ullgarn - Tornado från HK Textil - garnet är i 100% ull och finns i två olika färgställningar. Det är mjukt och skönt och passar till stickor 6 mm, priset är endast 79 kr för 100 g.
 
Dessutom har jag tagit in ett av mina egna favoritgarner, Visjö från Östergötlands ullspinneri. Det är ett underbart mjukt 2-trådigt ullgarn i en stor och vacker färgskala med både enfärgade och melerade nyanser. Visjö kostar från 125 kr/100 g.
 
Jag har även fått påfyllning med nya färger i den lyxigt silkiga mohairen Superla från Thomas Kvist Yarns, och i Chunky Chiq från samma leverantör har jag fått in de efterlängtade nyanserna svart och grafitgrå igen.  
 
Jag vill påminna om nästa stickcafé. På måndag 28/2 kl 17.30-19.30 är du välkommen med din stickning eller virkning till butiken för att fika och inspireras av andra garnälskare. Kaffe, the, smörgås & kaka kostar 30 kr. Ingen föranmälan behövs. Den här gången kommer Triinu Andreassen att hålla en kort inspirationsföreläsning och berätta om hur hon arbetar med att skapa mönster till sina vackra spetssjalar.
 
Det går fortfarande att göra fina fynd på vår rea! Vad sägs om mjukaste merinoullen Lucca eller Lucca Fino för 88 kr/hg (ord pris 110kr) eller skir och lätt Kid mohair till sommarens sjalar och koftor för 98 kr/50g (ord pris 140 kr). Du hittar fler reagarner i butiken - lin, silke, ull, mohair och alpacka med upp till 30% rabatt.
  
Ha en trevlig helg med mycket garnglädje
 
önskar Karin
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial
S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60 info@litetnystan.se

www.litetnystan.se